Nytt gull til Søgne IL Volley

Publisert

Av Olav Eieland, Søgne IL Volley
Gallaturneringen i Farsund er en av regionens viktigste turnering for juniorlagene i Aust-, Vest-Agder og Rogaland. Med 50 lag og 150 kamper på lørdag 9. og søndag 10. november er det volleyballfest i flere haller i Farsund/Lista regionen. 
Det er minilag fra 8-12 års alder, Ungdom 15,17 og 19, og det er ikke tvil om at det er Jenter 19 og Gutter 19 klassen som er gjevest. Vi har veldig gode minner fra Farsund-turneringen, og i 2017 vant vi gull i G19 klassen med en utrolig god 99 årgang, den gang forsterket av Endre Try Stousland, fra gutter 15  laget.
I helgen ble ringen sluttet ved at den samme Endre Try Stousland med laget sitt vant hele G19 turneringen, to år etter han spilte sammen med sin bror Vetle Try, og vant gull. 
Jentelaget spilte bronsefinalen, etter å ha hatt en tung lørdag med gode puljemotstandere, men så vunnet en viktig kvalifiseringskamp/kvartfinale.
Nye spillere
Det var to nye spillere med både på J19 og G19 laget, Tuva Haugán Jensen, Kaja Nilsen, Pavle Cetkovic og Mathias Gumpen Gundersen. For dem ble det en viktig ilddåp med lagene sine for å kunne delta i det pågående seriespillet her hjemme. 
I SIL Volleyball lever ungdommene etter «alle for en, en for alle» regelen, og de evner å skape gode relasjoner både på hotellet med de andre lagene, og i hallen. De er utmerkede ambassadører for kommunen vår og idretten.
Glade gullvinnere: Bak fra venstre (nr 11) Martin Hauglid, Herman Borøy, Endre Try Stousland. Foran fra venstre: Pavle Cetkovic, Daniel Bendiksen, Kristian Eieland (kaptein) og Mathias Gumpen Gundersen. (Foto: Privat)
Endre Try Stousland storspilte i helgen. (Foto: Privat)
Powered by Labrador CMS