Ønsker seg Søgne-bilder på veggene

Publisert

Mandag åpner Gunnar Sagen sin nye Gunders Kafé på Tangvall etter at han like før nyttår serverte sitt siste måltid i kafeen han har drevet på

Linnegrøvan i nesten 20 år.
- Jeg kunne ikke bare sitte og ikke gjøre noe, og med flinke folk til å hjelpe til, har jeg fått muligheten til å starte på nytt igjen her på Tangvall, sier Sagen, få dager før han igjen er klar til å servere nye og gamle gjester.
I de nye lokalene er det ryddet og bordene er dekket. Sagen og hjelpere hans benytter nå dagene til å legge siste hånd på verket før mandagens nyåpning. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 
Bordene er dekket og venter på at gjestene skal finne veien til den nye Gunders Kafé på Tangvall. (Foto: Jon Aamodt). 
Gjenbruk og noe nytt
- Vi har tatt med oss mange ting fra den gamle kafeen, men det er en ting jeg har lyst til å fornye. Jeg har veldig lyst til å bytte ut de store bildene vi har på veggene med bilder med lokale motiv. Vi har noen få slike bilder fra før, og det skaper alltid oppmerksomhet og diskusjoner når gjestene ser bilder fra kjente lokale steder, sier Sagen.
Den driftige kaféverten har allerede vært i kontakt med enkeltpersoner som har et bilde eller to de kan avse, men Sagen håper enda flere kan ha et bilde med lokalt motiv til overs. 
- Det hadde vært utrolig koselig hvis noen har noe til overs. Folk er veldig opptatt av alt som er lokalt og som de kan snakke om, avslutter Sagen mens han finjusterer stoler og bordpynt i Søgnes seneste tilskudd på serveringsfronten. 
Bordene er dekket og alt er klart til å ta imot nye gjester i den nye kafeen. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS