Oppdatert: Tapte «NM-finalen» knepent

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert: Søgne-juniorene tapte finalen i Adidas Cup søndag ettermiddag knepent 1-2 mot Vard-Haugesund.

Motstanderen slapp å spille semifinale lørdag og med en kamp mer i beina ble det tøft for et imponerende Søgne-lag som virkelig har satt preg på den store turneringen.

– En skuffet gjeng

– Jeg synes vi gir Vard Haugesund en god match. De har en kamp mindre i beina og det merkes mot slutten. Jeg synes kampen kunne vippet begge veier, og synes det var litt tilfeldig hvem som skulle få det siste målet. Det ble Vard Haugesund. Guttene har lagt ned en kjempeinnsats gjennom hele Adidas Cup og ikke minst de to kampene i helgen. Total sett skal vi være godt fornøyd med en 2. plass, selv om det er lov til å være litt skuffet nå. Vi får håpe vi får opp litt stemning på den seks timers lange hjemturen, skriver trener Christian Eikeland til N247 søndag kveld.

Saken oppdateres.

Lørdag: Søgnes gutter 19 lag er klare for finale i Adidas Cup, et uoffisielt Norgesmesterskap. Det etter å ha slått Strømsgodset i lørdagens semifinale etter ekstraomganger og straffekonkurranse. 

Kampen ble spilt på Gjøvik stadion.

Etter ordinær tid og ekstraomganger var resultatet 2-2.

Hele tre redninger av keeper Andreas Husmo i straffekonkurransen sørget for seieren.

I en komentar fra trener Christian Eikeland skriver han følgende til N247 lørdag kveld:

– Guttene legger ned innsats som helter, og vi kommer tilbake to ganger i kampen. Det viser en utrolig god moral. Utrolig stolt av guttene. Det ble en fysisk tøff kamp og litt temperatur, men det er jo tross alt en semifinale.

– Nå skal vi måle oss mot et meget godt Vard Haugesund-lag i finalen. De har en fordel i morgen med at de ikke har en semifinale i kroppen. De gikk til finale på walkover på grunn av at Hønefoss trakk laget sitt. Det blir tøft, men med samme innsats, lagmoral og vinnervilje som mot Strømsgodset så kan vi klare det.

Finalen spilles i morgen klokken 15.45 og vi prøver å få den streamet som i dag, skriver han.

Les også:

Powered by Labrador CMS