På rød løper i Ausviga

Publisert

To år etter at arbeidene startet opp i det nye boligområdet Ausviga, ble området erklært «åpnet» av Søgne-ordfører Astrid Hilde (Ap) torsdag kveld. 
Ausviga er en del av den store boligutbyggingen som nå realiseres i Søgne kommune. Byggetrinn én ble lansert i 2017 med 26 tomter og av disse er det nå kun fem som ikke er solgt. I 2018 ble byggetrinn to lagt ut med ytterligere 27 tomter. Av disse er hittil åtte solgt.
- En stor del av tomtekjøperne her er barnefamilier, men vi har også en del «godt voksne» som nå bygger seg leilighet på eneboligtomt, sier Roald Aga Pedersen i Ausviga Eiendom til N247. 
Leverte kake med hjullaster
Utbyggerne skryter av et meget godt samarbeid med lokale entreprenører og håndverkere og nevner spesielt Repstad Anlegg som alltid står til tjeneste. Det gode samarbeidet ble tydelig visualisert da en hjullaster fra entreprenøren leverte en stor kake til markeringen torsdag kveld. (Bildet til venstre, foto: Jon Aamodt).
I sin åpningstale nevnte ordføreren blant annet at Søgne kommune har kjøpt tomt av utbyggerne i Ausviga for å bygge den helt nye Havåsen barnehage. 
. I tillegg bygges det utrolig mye vei, og bare på denne siden av hovedveien er det nå bygget 1.600 meter vei som kommunen skal overta og vedlikeholde når den er ferdigstilt og godkjent, la hun til. 
Akkurat når dette skjer er ikke avklart, men to lekeplasser og store deler av vei og infrastruktur er allerede ferdig og de første beboerne er på plass i nybygde hus i et av Søgnes nye store boligområder. 
Sist oppdatert 11.10.2018 klokken 21:52 av Jon Aamodt
Utbyggerne hadde ikke spart på kakebudsjettet og serverte villig vekk til store og små kakespisere. (Foto: Jon Aamodt)
MEd rød løper i en av de ferdige lekeplassene, hadde utbyggerne invitert til offisiell åpning av Ausviga boligområde i Søgne kommune. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS