Palmefest på sandbanene

Publisert

Av Olav Eieland, Søgne IL Volley
Søgne IL volleyballgruppa har fått 5.000 kroner fra Søgne og Greipstad Sparebank til å drifte Søgne Open. Dette er femte året vi holder faste lørdag- og søndagsturneringer for klubbens egne spillere og andre barn og unge som vil delta. 
I år blir jo dette en helt annen oppsetning, da vi foreløpig ikke kan holde turneringer for andre enn oss selv. Vi har derfor brukt mye tid på å pønske ut noe som også resten av Søgne kunne ha glede av, og har pyntet sandbanene med svære plakater fra XR med palmer og sand.
Lørdag var det Agder Beach Tour, hvor to lag fra Søgne deltok. Christina Heiland gikk helt til topps i J19 klassen sammen med en spiller fra Kristiansand Sandvolleyball. Martin Hauglid og Daniel Bendiksen nådde ikke helt opp, men sistnevnte var turneringsleder søndag på en meget godt besøkt Søgne Open. 

Copacabana
Sammen med Kristian Eieland, fra klubbens divisjons-volleyballag holder de først barneturnering for 10-14 åringene. Deretter for 26 ungdommer fra 15-20 år. Veldig Copacabana liknende med sol, musikk og glade ungdommer. 
Likevel er det nok følgende bilde som fester seg på netthinna: Søgne Open anno 2020, palme, alvorlig bøyd i vind, med antibacflaska i forgrunnen.
Sist oppdatert 15.06.2020 klokken 09:56 av Nicolai Prebensen
Sommer anno 2020, med Søgne Open turnering i sterk vind, flott sol, palmesus og antibac. (Foto: Olav Eieland)
Strålende vær under Søgne Open 2020. (Foto: Olav Eieland)
Powered by Labrador CMS