Søgne Danseklubb med instruktør Andrea Aastorp er klare for Spjotheia-dagen.

Skal danse på Søgnes høyeste topp

Publisert
Kos på Søgnes «Mount Everest».

Onsdag 1. mai arrangeres den tradisjonsrike Spjotheia-dagen. Meteorologene melder om perfekt turvær så da er det bare å pakke sekken og komme seg opp på Søgne-bygdas høyeste topp.

Danseoppvisning og turpris

Turprisen går i år til Søgne Danseklubb som gjør en fantastisk jobb for rundt 250 medlemmer. Rundt 25 medlemmer fra første til sjette klasse tar i år turen opp til Spjotheia for å underholde de fremmøtte med dans der oppe. En engasjert gjeng med dansere under ledelse av instruktør Andrea Aastorp gleder se masse til å opptre høyt over havet.

Verdensrekord forsøk

Motbakke-fenomenet Ingrid Ukkelberg er klar for verdensrekordforsøk.

Etter at Selma White i fjor smadret verdensrekorden rundt Spotheia med tiden 25.01 minutter har arrangøren i år utfordret motbakkefenomenet Ingrid Ukkelberg til å prøve seg på verdensrekorden. Som hare stiller Ingrid med sin sønn Martin Sløgedal som er en meget habil løper på de lengre distanser.

Appell og pølser

Som vanlig blir det en kort Spjotheia-appell og grillmesterne Pål Andresen og Kjell Svenning holder som vanlig fyr på grillen hvor det serveres (av og til svidde) pølser med tilbehør så lenge beholdningen rekker.

Parkering ved Røyrvannet

På grunn av tømmerdrift rundt Skuggedalen vil det ikke være mulige å benytte denne veien. Slik at all parkering må fortas ved Røyrvannet.

Som vanlig starter programmet klokka 12.00.

Powered by Labrador CMS