Over 250 sangere og musikere lager musikkfest: Tom Jarle Istad Kristiansen (TomK) 50 år – 30 år som kordirigent

Publisert

Velkommen til en festkonsert du vil sent glemme. Der jubilanten, musikeren og kordirigenten Tom Jarle Istad Kristiansen tar oss med på en forrykende konsertopplevelse.

Sammen med husband, kor, og artister vil han skape begeistring gjennom musikken. Det kommer sangere fra både Norge og USA. Noen er kjente og noen litt mindre kjente.

Disse korene og artistene kommer til Domkirken og fyller den med feststemning: Restart Mass Choir, Absolutt Gospel, Gospelkoret Exodus, Norwegian Gospel Singers, Vossagospel, Vik Songlag, voltÅwatt, The Gospel Army, Harmony, Ancorhed Singers og Tom K.

Husbandet består av: Rene Jensen, Rune Mørland, Torbjørn Alfsen, Torbjørn Tveit, JC Vesttun. Med Christer Iglebæk og Rolf Gunnar Augland på lyd, og kanskje kommer det noen flere musikalske overraskelser.

Bakgrunn for korfest og Celebration Kristiansand

I løpet av tidens tann har Tom Jarle knyttet til seg en mengde mennesker, og mange av disse kontaktene har utviklet seg til gode vennskap. Noen av oss, som har fått den gleden av å kalle oss venner av Tom Jarle, bestemte oss for at vi ønsket å få til denne festen den 21. oktober og satte igang allerede i januar 2023 med planlegging. Vi har i denne perioden opplevd hvor velvillige mennesker vi snakker med er for å få dette prosjektet. Velvilligheten er enorm, og vi takker alle for den hjelpen vi har fått.

Det er en ære for oss å arbeide med dette prosjektet og vi kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til denne enorme kvelden. Hele syv kor, tre grupper og besøk fra Chicago. Totalt vil det være over 250 mennesker på scenen. Dette blir en kjempefest som vi kommer til å huske i mange år framover.

Hilsen prosjektkomiteén: Arne og Siri Ødegaard Blom, Bjørn Kjetil Ljosdal, Camilla Eikaas, Ine Repstad Hansen, Morten Johansen og Robert Stulien Hellerslien.

Hvem er vi? Alle oss som arbeider med dette prosjektet er enten sangere som synger i et eller flere av Tom Jarles kor eller grupper, familie eller på andre måter har fått lov til å bidra inn mot Tom Jarles enorme musikalske arbeid.

Powered by Labrador CMS