Avfall Sør stanser innsamling av husholdningsavfall

Publisert Sist oppdatert

– Manglende fremkommelighet grunnet stort snøfall de siste dagene gjør nå at Avfall Sør stanser innsamlingen av husholdningsavfall, melder Avfall Sør i en epost tirsdag ettermiddag.

Avbruddet gjelder fra tirsdag 2. januar klokken 14.00 og vil også gjelde for onsdag 3. januar. Berørte kunder i Kristiansand og Vennesla vil få tilsendt en SMS fra Avfall Sør. Kunden vil også motta SMS fra Avfall Sør om nytt hentetidspunkt.

Vær vennlig ikke å sette ut dunkene så de ikke hindrer brøytemannskapene. Avfall Sør vil komme tilbake med SMS om nytt hentetidspunkt.

Tidligere tirsdag:

«Hjelp renovatørene våre»

– Takk for at du skuffer og strør rundt dunkene. Vinterføret kan gjøre jobben til renovatørene ekstra utfordrende. Hålke, snø og is kan føre til forsinkelser og utsatt avfallsinnsamling, og i verste fall gå ut over sikkerheten, skriver Avfall Sør i en melding på egne hjemmesider.

Det står videre at vil du ha hentet avfallet som normalt, må du skuffe fram og strø foran avfallsdunkene dine.

– Fjern også snø og is som ligger på topplokket og på sidene av dunkene. Det er også viktig å rydde vei foran nedgravde containere slik at renovasjonsbilen kommer fram, skriver selskapet.

I Doktor Rodesvei står to biler fra selskapet fast etter at den ene av dem havnet i grøfta.

Powered by Labrador CMS