- Rundt 1.000 besøkende på visning

Publisert

- Med påmeldte og alle som dropper innom i tillegg til disse har vi rundt 1.000 mennesker innom prosjektet på ny E39 i løpet av søndagen. Det har vært stor interesse for å se den nye veien, og vi i Nye Veier er veldig godt fornøyd med oppmøtet, sier senior kommunikasjonsrådgiver i Nye Veier, Nils Bernt Rinde til N247 søndag ettermiddag. 
Det var like etter at en ny runde med busspassasjerer er sendt ut på guidet tur i motorveiprosjektet mellom Grauthelleren og Døle bru. 
I informasjonsteltet på Lohnelier denne søndagen finner vi også etableringssjef i selskapet St1, Bård A Granerud. Det er St1 som drifter Shell-stasjoner i Norge og andre land, og det er dette selskapet som skal drifte servicestasjon og døgnhvileplass på Lohnelier. 
Artikkelen fortsetter under bildet. 
- Døgnhvileplassen skal være i drift fra mars 2023, og servicestasjonen planlegges åpnet i april. Som det fremgår av skissen legges det opp til å skille storbiltrafikk og småbiler når vi får to separate områder her, sier Granerud til N247. (Foto: Jon Aamodt).
- Kunne ikke blitt bedre
Nettopp tilbake fra busstur på den nye motorveien får vi en prat med 92-årige Sverre Endresen. Fra sitt bosted på Lunde har han i lang tid kunnet følge med på anleggstrafikk, og nå hadde han gledet seg til å få se veien som har blitt bygget. 
- Dette var gøy å se, jeg ble virkelig imponert. Det kunne jo ikke ha blitt bedre enn dette, sier Endresen. 
Spesielt var han imponert over den fire kilometer lange Søgnetunellen og hvor lys og fin den var å kjøre gjennom. Dessuten like han veldig godt den nye Trysfjordbrua, og selv om han ikke selv lenger kjører bil, gleder han seg til å kunne ta i bruk den nye veien. 
Bildet under: - Veldig flott med lange rette strekninger, og fint å se at det er tatt så godt vare på natur og friområder. I det hele et veldig flott prosjekt som nå vises frem. sier Jarle Bakken like etter omvisningen. (Foto: Jon Aamodt).
- Dette kunne ikke ha blitt bedre, sier 92 år gamle Sverre Endresen etter å ha sett den nye motorveien fra bussen. (Foto: Jon Aamodt)
Boller fra Shell kommer godt med for de besøkende som venter på å komme med på busstur på den nye motorveien søndag. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS