Gratis, gøy, godt miljø og giveaways

Publisert

– Kan det bli bedre. Dette er et topp, inkluderende, gratis og sosialt utjevnende sommerskoleopplegg hele juli», sier trener Olav Eieland i Søgne volley.

– Søgne er det beste stedet å være både sommer og vinter, men det har vært krevende for ungdommer med covid, skolestenging, sosial distansering og mange har falt ut av trening og aktiviteter. Det gjør vi noe med, fortsetter han.

Søgne IL volleyball har aktivt treningsmiljø innendørs høst og vinter og sandvolley om sommeren.

– Nå er vi i gang for femte året med det som startet som Søgne Open, en gratis, sandvolleyballskole aktivitet for alle ungdommer i Søgne og omegn. Nå har vi blitt Sommer i sanda -prosjektet og holder åpent fire dager i uka , fem uker fremover fra 3. juli til 7. august, fortsetter Eieland.

Voksenledet

Sommer i sanda er voksenledet, gratis, drop in all-idrettstilbud og organiseres primært rundt sandbaneanlegget på Tangvall.

Bildet er fra Sommer i sanda i 2022.

– Det blir lounge med musikk, gratis frukt og noen dager grillmat. Gratis giveaways så langt lageret rekker til de som melder seg på, send melding til Sommer i sanda leder Haakon Eieland 954 10 181 med navn og alder for størrelse på T-skjorte. Vi prøver å få til to dager med turnering fra klokken 15-17, men hovedopplegget begynner klokken 11. Det er alder 12-20 år, men på turnering kan eldre spillere komme, understreker entusiasten.

Ved dårlig vær er vil aktivitetene foregå inne i Tangvallhallen, styrkerom, på padel eller med frisbeegolf.

– Da bør leder ringes hvis det et tomt på banen eller må man banke hardt på metalldører i hallen som vender mot Rema 1000.

– Dette er et sportslig kinderegg hvor vi skaper godt miljø og aktivitet. Vi skaper sommerjobb for de 7-8 lederne og vi får vist frem den fantastiske idretten vår, avslutter Eieland.

Powered by Labrador CMS