Sandvolleyballbanene på Tangvall har åpnet

Publisert

Av Olav Eieland, Søgne IL Volleyball

På grunn av byggeaktiviteten på Tangvall er det foreløpig bare tre baner åpne, men ved mye bruk kan vi åpne den fjerde, i litt redusert størrelse for eksempel til minivolleyball for de yngre spillerne.
Det er pause i organisert volleyballtrening, og det er fortsatt litt høstlig trass vår. Nå er det etter hvert meldt varmt, godt påskevær og det er veldig fristende med uteaktiviteter. 

For ungdom under 20 år har det vært få restriksjoner for aktivitet, og sandvolleyball er i utgangspunktet en ganske trygg aktivitet hvis man følger enkle råd. Man bør ha faste makkere på laget, uansett om man spiller to og to eller tre og tre. Det blir ikke organisert trening, men Søgnes ungdommer er velkomne til å bruke banene. SIL Volleyball kommer ikke til å legge ut låne-baller i vår, så ta med egen ball. 
Relatert artikkel:
Husk også å være nøye med egen drikkeflaske, spritvask hender mellom kamper og følg ellers gjeldende smittevernregler. Det er en egen covid-19 benk ved ballbua, den har plass til å sitte med avstand, ellers er det gode uteområder på plen og sand for pausene. 
Søgne Open
Søgne Idrettslag sammen med Søgne og Greipstad Sparebank pleier å arrangere Søgne Open-turneringer, gratis for unge og barn om sommeren, men i år har vi ikke søkt om midler til dette på grunn av pandemien. Vi har andre gode overraskelser i vente, så øv godt og prikk inn matchformen så raskt som mulig.
Sist oppdatert 29.03.2021 klokken 12:37 av Nicolai Prebensen
- Vi har andre gode overraskelser i vente, så øv godt og prikk inn matchformen så raskt som mulig, skriver artikkelforfatteren i dette leserinnlegget. (Foto: Olav Eieland)
Powered by Labrador CMS