Seriemestre for andre året på rad

Publisert

Søgne Håndballklubbs jenter 13 er seriemestre i breddeserien for andre året på rad. Jenter 13 er hele 23 spillere og har også et annet lag som spiller i øvet serie. Dette laget ble nummer tre i serien.


- Alle spillerne har bidratt til seriemesterskapet. De to jentelagene spiller i hver sin serie, men til nyttår bytter lagene serie og dermed er alle spillerne seriemestre, sier trenerne Torill Borgerås og Eyvind Formoe til N247.
De forteller videre om en ivrig gjeng håndballspillere som trener hardt.
20 spillere på trening
- Det er i gjennomsnitt 20 spillere på trening tre ganger i uken, og av totalt 23 spillere er det imponerende. I tillegg har lagene en bred foreldregruppe som stiller opp hver eneste gang det er en aktivitet i laget eller kamp.
- På bortekampene er det ofte flere tilskuere på tribunene fra Søgne enn det hjemmelaget klarer å skaffe. Det gjør at jentene får gods støtte også fra tribunen, og all denne oppmerksomheten rundt jentene gjør sitt til at laget har sportslig suksess, sier de to.
Trenerne og spillerne vil gjerne takke Flekkefjord som i siste kamp slo Farsund og sendte dermed Søgnes jenter 13 til topps på tabellen.
N247 gratulerer med seriemesterskapet.
Seriemestre i breddeserien: Nede fra venstre: Ariana, Therese,Tuva,Malene,Janita,Signe,Kathinka og Ella. Øverst fra venstre: Mathilde Ø.K, Martine, Oda, Emilie,Pia,Sol Andrea, Nora,Julie og Mari. Ikke tilstede: Isabel, Martilde S, Sigrid og Emily. (Foto: Roar Tolfsen)
Trener Torill Borgerås trener jenter 13 sammen med Eyvind Formoe og Øystein Olsrud. (Foto: Roar Tolfsen)
Powered by Labrador CMS