Sesong kick off for håndballen

Publisert

Tirsdag kveld var det igjen tid for sesongstart for Søgne-håndballen og nok en gang arrangerte klubben kick off med konkurranser utendørs og kakefest samt premieutdeling inne i Tinntjønnhallen.


- Alle spillerne er med, fra minihåndballen til seniorene. Det er elleve poster ute i terrenget og flere av lagene er slått sammen til større grupper. Vi er opptatt av å skape en sosial klubb og ikke enkeltlag, sier leder i Søgne HK, Gro Anita Kåsa Poulsen til N247, lett svett mellom slagene for å få arrangert alt som skal til når mange, veldig mange spillere skal aktiveres.
- En sak vi gjerne vil få frem er at vi i år har tatt bort treningsavgiften for minihåndballen. Det har gitt utslag og mange melder seg nå inn. Medlemsavgiften på kun 100 kroner dekker også forsikringen for de små og derfor vil de være trygge her hos oss, fortsetter hun.
Hun legger til at grunnen til at klubben i tillegg nå har tre fullverdige damelag, to i femtedivisjon og ett i tredjedivisjon er at de i fjor åpnet for et «morolag» for kvinner, det resulterte i to lag.
- Mange møtte opp på de første treningene, avslutter hun.
- En sosial breddeklubb
Einar Bjelland er nestleder i håndballklubben og han utdyper visjonen om en sosial breddeklubb.
- Vi har plass til alle. Klubben satser på en sosial profil hvor alle blir inkludert. Vi er opptatt av å bygge klubben, og ikke enkelte lag. I kveld er alle premiene såkalt sosiale som skal deles i laget. Alle får premie, men det er kun lagene som får premie, ingen individualister, rekker han å fortelle før han løper av gårde for å hente batterier til mikrofonen som skal brukes under samlingen inne i hallen senere på kvelden.
Se en bildekarusell fra kvelden nederst i artikkelen.
Tingspill hører med i et kick off. (Foto: Roar Tolfsen)
Powered by Labrador CMS