Sesongstart: - Er nivået som før, ligger vi i toppen

Publisert
Oppdatert: Søgne HK vant treningskampen mot Giv Akt lørdag formiddag 27-25.
- Jeg ser at vi trenger mer samspill. Treningskampen viste mye bra, selv om vi manglet tre sentrale spillere. Ut over det mener jeg vi slipper inn for mye må, sier trener Bjørn Hagen i en kommentar til N247.

Etter 35 knallharde treninger siden 20. mai gjennomførte Søgne Håndballklubbs 3. divisjonslag en mindre alvorlig treningsøkt på Tinntjønn fredag kveld. Natursti med luftpistolskyting, traktordekktrekking, fotball og treklossbygging var en del av et teambuildingsprogram denne kvelden.


Lørdag spiller laget treningskamp om formiddagen, kjører en treningsøkt lørdag ettermiddag og to økter søndag.
- I kveld har vi det bare litt gøy, lørdag er det hardkjør igjen. Klubben er i klar fremgang og jeg har over 20 spillere i stallen i 3. divisjonslaget. I tillegg har klubben nå to 5. divisjonslag på kvinnesiden hvor jeg trener det ene. Dette laget er nok i en posisjon til å rykke opp til 4. divisjon neste sesong, sier Hagen og legger til at A-laget vil gjøre det godt i 3. divisjon.
Vinternatt
- Jeg har vært ute en vinternatt i 3. divisjon før, og er nivået nå det samme som det var for noen år siden, vil vi ligge i toppen av divisjonen gjennom sesongen. Såpass tro har jeg på denne gjengen hvor mange solide spiller har kommet til klubben i år. Det er spillere som alle har en tilhørighet til Søgne på en eller en annen måte, og det bygger positivitet rundt klubben og lagene.
- I tillegg betyr den store spillerstallen at vi ikke lengre er avhengige av enkeltspillere som vi var i opprykksesongen. Klubben er i «plussmodus» og når jeg teller etter har jeg i dag to keepere, en til er for innadgående, og alle tre gode er nok for 3. divisjon. Jeg har tre strekspillere, seks vinger og åtte bekker. Det er en drømmesituasjon, sier Hagen som er svært optimistisk foran årets sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Ikke helt hva det ser ut som: Trener Bjørn Hagen forbereder teambuildingen fredag kveld. Han understreker at luftvåpen ikke brukes i det ordinære treningsarbeidet. (Foto: Nicolai Prebensen).
Første hjemmekamp i serien spilles i Tinntjønnhallen 19. september.
- Da gjelder det å kjenne sin besøkelsestid og fylle opp tribunene i hallen, sier han videre.
Nestformann i Søgne HK, Einar Bjelland er en av mange ivrige frivillige og har kun positive tanker om klubbens utvikling.
- Bygge klubb
- Som vi i styret, er Bjørn (Hagen, red anm.) like opptatt av å bygge klubben, og ikke bare et enkelt lag. Han sprer positivitet i alle retninger og er en svært dyktig trener. Han er også enkel å ha med å gjøre og det gjenspeiler seg i måten vi skriver kontrakt med ham på hvert år.
- Når den tid kommer, skriver vi et utkast og sender det til Bjørn. Vi ber han legge til eller trekke fra, så er den jobben i boks. Det er slik vi har det nå, sier Bjelland før han klargjør traktordekkene jentene skal dra opp en 30 meter bratt bakke mot Tinntjønnhallen.

Bildet under: Det er ingen tvil om at det lyser av idrettsglede i Søgne HK for tiden. Her er Karianne Varøy etter en scoring på langskudd under fotballkampen fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 01.09.2019 klokken 08:47 av Nicolai Prebensen
Under luftpistolskytingen dro Ida Marie Gabrielsen Lerøy til med en innertier på skiva på skudd nummer fire. Vi nevner ikke de andre skuddene av totalt fem. (Foto: Nicolai Prebensen)
Høydebygging med treklosser var også en del av teambuildingen for Søgne HKs 3. divisjonslag fredag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS