Målscorerne Hansi Enoksen og Jonas Seim med banens gigant Håkon W. Fjeld (i midten ).

Søgnes unggutter fortsetter å imponere

Mange dueller i Torridals forsvarsfelt.

Søgne – Torridal 4 -1 ( 1 - 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion mandag kveld.

Et Søgne-lag i flytsonen var klart best da laget møtte Torridal på Søgne stadion mandag kveld. Selv om hjemmelaget styrte det meste i starten av kampen så klarte laget ikke å skape de store målsjansene før de tok ledelsen 1 – 0 etter et mønsterangrep hvor Håkon W. Fjeld la et glimrende innlegg fra høyresiden som Jonas Seim kunne breiside bak en utspilt Torridal-målvakt.

Utover i omgang ble en stadig jagende Kevin Johansen spilt gjennom flere ganger uten at det endte med nettkjenning. Etter hvert gikk nevnte Johansen tom for krefter og de siste ti minuttene før pause skape ikke hjemmelaget noen store sjanser tross spillemessig overtak. Dermed tok lagene pause-praten med hjemme-ledelse 1 – 0.

Kevin Johansen skjøt både titt og ofte uten suksess.

Jevnt i starten av andre omgang

Etter pause var det jevnspilt mellom lagene og 18. minutter ut i omgang utlignet bortelaget til 1 – 1 på deres første store sjanse i kampen. Fire minutter senere var det klart for ny hjemmeledelse da Markus Aamodt var siste på ballen. Etter denne scoringen overtok bortelaget føringen i kampen i en ti minutters periode uten at de skapte problemer for Søgnes forsvar.

Flere unggutter som imponerte

Mot slutten av kampen fikk flere av Søgnes unggutter spilletid og både Marcus Vassnes og Thomas Aarhus fikk begge notert hver sin assist. Først ut var Markus Vassnes som spilte ballen frem til evighetsmaskinen Hansi Enoksen som rundet alt og alle før han sørget for at hjemmeledelsen økte til 3 -1 fem minutter før slutt. Like før kampslutt fastsatte Jonas Seim sluttresultatet til 4 – 1 etter at Thomas Aarhus raidet nedover på vestre-siden før han serverte ballen til Jonas Seim som scoret sitt andre mål for dagen. Etter spill og sjanser var det ikke noe å si på at det endte fortjent med hjemmeseier 4 – 1.

Uten om de «nye» ungguttene lar vi oss imponere av Jonas Seim og banens gigant (igjen) Håkon W. Fjeld.

Fornøyde trenere

Både fysisk-trener Ivar Stedjan og hovedtrener Lennart Aamodt var godt fornøyde etter kampen.

– Utenom en liten periode i andre omgang så var vi klart best i kampen. Mange gode kombinasjoner, stor innsats, anført av en alltid jagende Hansi Enoksen og unggutter som stadig tar steg på A-laget gjør vi var det klart beste laget i kveld, sa en samstemt trenerduo like etter kampslutt.

Med denne seieren ligger Søgne på femte plass på tabellen med 27 poeng. Neste kamp er borte mot naborival Våg på Karuss gressbane mandag 11. september klokken 18.00.