Vant B-finalen i Sør Cup

Vi startet bra i gruppespillet med 3-1 seier mot Holmestrand. Men med mye fravær av spillere i de neste kampene mot både Ås IL og Vindbjart endte vi på 1-0 tap og 2-1 tap.

Dette gjorde det klart at vi ble nødt til å spille B-sluttspill i turneringen.

Her hadde vi ingen problemer med å kvalifisere oss til finalen der vi både vant 4-0 mot Mjøndalen 1 i kvartfinalen og 5-1 mot Mjøndalen 2 i semienfinalen.

I finalen møtte vi Gimletroll der etter en vi etter en hard første omgang endelig får en utligning. Scoringen er en suser fra Tom Fredrik Aamodt fra omlag 20 meter.

I andre omgang tar det ikke lang tid før Samuel Larvik setter inn 2-0 på brassespark og etter dette er Gimletroll ganske kjørt. Kampen ender med nok et mål til Tom Fredrik Aamodt like før slutt. Fortjent seier til Søgne sitt junior lag i B-sluttspillet av Sør Cup.