Jarle Olafsen er ansatt som sportslig leder i Søgne FK.

Jarle Olafsen ansatt som sportslig leder i Søgne FK

Publisert

– Søgne FK har over en tid manglet sportslig leder, Jarle Olafsen tiltrer denne funksjonen fra november 2023, noe som gjør at det sportslige ansvaret i klubben blir tydeligere fremover, skriver klubben på egne hjemmesider.

Klubben skriver videre at Jarle har vært 100% ansatt i Søgne FK siden 2013. Han er leder for IFO (idrettsfritidsordningen), og har de siste årene i tillegg vært 50% trenerkoordinator, med spesielt ansvar for oppfølging av trenere og lag i Søgne FK. For unge og gamle som har fulgt med Søgne FK over mange år, er Jarle Olafsen «mister Søgne FK». Han er tydelig til stede på klubbhuset og på banene, og profilerer klubben også utenfor arbeidstid med klubbtøy og stort fotball-engasjement.

– Jarle vil nå ha det formelle sportslige ansvaret i klubben, herunder ansvaret for at klubbens sportslige drift er i henhold til klubbens strategiplan og klubbens sportsplan. Jarle vil fremdeles inneha mange oppgaver innen koordinering av sportslig aktivitet og trenere, samtidig som den sportslige lederrollen i Søgne FK altså er tydeligere, står det i artikkelen.

Hele artikkelen kan leses her.

Powered by Labrador CMS