Juniorene til NM etter storseier

Publisert Sist oppdatert

Det ble en målrik kamp for Søgnes Junior 1 lag i lørdagens hjemmekamp mot Langesund i Adidas Cup. Søgne ga seg ikke før det sto hele 9-0 i målprotokollen, og er dermed kvalifisert for sluttspillet i det som betegnes som et uoffisielt Norgesmesterskap. Laget er dermed klare for åttendedelsfinale der etter all sannsynlighet Gneist fra Bergen blir motstander.

Søgne presset Langesund høyt fra starten av kampen. Langesund var skumle på kontringer, og kampen lå å vippet litt helt til Søgne tok ledelsen etter rundt 15 minutters spill på en frisparkperle fra Tom F. Aamodt.

Verdt å merke seg var også langskuddet fra midtstopper Isak Bråthen fra rundt 40 meter som gikk rett i mål, utakbart for keeper. Langesund var ikke et svakt lag, men luften gikk nok litt ut av ballongen på 3-0 ledelse til Søgne. Lagene gikk til pause på 5-0, og Søgne fortsatte å storspille i 2. omgang.

Dette var en solid lagseier, der spillerne jobbet beinhardt for hverandre. Jeg er godt fornøyd med at vi gjennom hele kampen ønsket å spille god fotball. Det er lett å miste litt struktur når det er en solid ledelse, men laget sto opp for hverandre og storspilte gjennom hele kampen sier lagets trener Christian Eikeland.