Jarle Olafsen i Søgne FK er kontaktpersonen dersom du har lyst til å jobbe som aktivitetsleder eller trener i Søgne FK.

Søker trenere og aktivitetsledere

Publisert Sist oppdatert

– Vi har en stor økning økning på våre ekstratilbud, derfor søker vi nå etter flere trenere eller aktivitetsledere.

Det sier Jarle Olafsen i Søgne FK mandag.

– Klubben har flere aktivitetstilbud etter skoletid, vi har et skoletilbud for 1-4 klasse hver tirsdag og torsdag, IFO Telenor Extra. Dette er et aktivitetstilbud hvor det og være i aktivitet står i sentrum. Du må like og være ute i aktivitet med barn, og takle et høyt tempo med masse energi og godt humør. Dette tilbudet er fra klokken 13.00-16.30 begge dager. Oppgavene vil være varierte, alt fra transport av barn, matlaging til det og være i aktivitet, sier han videre.

Repstad-Akademiet

Søgne FK har også Repstad-akademiet onsdager for 4. - 7. klasse, samt søndager for 8. - 1 0. klasse. Dette tilbudet er et rent fotballtilbud, så her er den fordel om søkere har fotballerfaring, og gjerne trenererfaring.

– Vi dekker eventuelle trenerkurs det skulle være behov for. Tilbudet på onsdager er fra klokken 12.00-16.30. På søndager er tilbudet fra 18.30-20.30. På onsdagene vil ansatte jobbe i et trenerteam med flere trenere. På søndagene vil hovedoppgavene være å ta ansvaret for, og planlegge og gjennomføre økter på egenhånd etter klubbens føringer og retningslinjer, sier Olafsen videre.

Han kan kontaktes på epost snarest, eller på telefon 940 90 353.

Powered by Labrador CMS