Superveteran Morten Dalene scorer på heading i en tidligere seriekamp på Søgne stadion.

Toppkamp på stadion lørdag

Publisert Sist oppdatert

Lørdag klokken 15.00 møter Søgne-herrene et av 4. divisjonens topplag som kjemper mot Vigør mot opprykk til 3. divisjon. Kampen går på Søgne stadion og gjestene må vinne mot vertene for å ha heng på topplaget som har 50 poeng med 21 kamper spilt. 

Express på 2. plass har 47 poeng med samme antall spilt. Søgne ligger på en 5. plass med 33 poeng så langt i serien.

Søgne har statistikken litt mot seg lørdag, men med den formen hjemmelaget har vist i flere kamper i høst, kan det bli en tøff kamp på naturgresset. De siste 12 kampene lagene har møttes viser tre seire til Søgne og åtte seire til Express.

Poengdeling

Vårkampen endte med poengdeling 1-1 på Fevik stadion. Etter lørdagens kamp har lagene fire kamper igjen i årets sesong. To bortekamper, mot Vindbjart og Lyngdal, og to hjemmekamper, mot Giv Akt og Flekkefjord.

– I morgen får vi besøk av topplaget Express, Express er i en tøff opprykks duell med Vigør og Jerv 2, det skiller kun fire poeng fra 3. plassen og opp til 1. plass. Vi skal gjøre så godt vi kan for og stikke kjepper i hjulene for et opprykksjagende Express! Kom og hei guttene våre frem til seier, skriver Søgne FK på sine Facebook-sider fredag.

Powered by Labrador CMS