Søgne HK åpner for et femtedivisjonslag på kvinnesiden

Publisert

- Vi har fått en del henvendelser om vi kan få i stand et seniorlag i tillegg til det hardtsatsende fjerdedivisjonslaget på kvinnesiden, et lag hvor det stort sett dreier seg om spill og moro, uten den store satsingen, sier Gro Anita Kåsa Poulsen til N247 mandag kveld. 


Hun er leder i Søgne HK.
Kåsa Poulsen sier videre at klubben har jobbet med dette og at det nå åpner seg en mulighet for å få dette til.
J15
- På grunn av hallkapasiteten har vi fått med oss jenter 15-laget og treneren Ingrid Odinsen. De sier aller at dette er helt i orden og tar gjerne i mot spillere som vi ha det gøy på håndballbanen en gang eller to i uken, fortsetter hun.
- I løpet av våren kan denne eventuelt nye gjengen spillere selv avgjøre om de vil spille serie fra høsten av. Vil de det er det helt i orden for klubben. Vil de bare trene litt er det også helt greit. Vi vil bare gi de som har lyst en mulighet, og nå er den kommet, sier lederen videre.
Møt opp
Det er ingen påmelding til treningene og alle som ønsker å «bevege» seg litt kan møte opp mandag 14. januar klokken 18.00 i Tinntjønnhallen. 
- Det er ikke satt noen aldersgrense og treningen vil foregå sammen med jenter 15 samt noe egentrening. Ønsker noen å trene mer, kan det også foregå på egenhånd, eller i flokk. Klubben setter ingen krav, vi gir bare tilbudet. Flere opplysninger kan fås ved å kontakte meg, sier Gro Anita Kåsa Poulsen avslutningsvis.
Søgne HK åpner for et femtedivisjonslag på kvinnesiden. Her har leder i klubben, Gry Anita Kåsa Poulsen spurt Søgne HKs j15-lag om de vil trene sammen med et nytt kvinnelag, og det var bare positive tilbakemeldinger fra jentene og trener Ingrid Odinsen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS