Samspillet mellom Morten Lossius (t.v.) og Torstein Lia Stålesen fungerte nesten som i glansdagene.

Holdt nesten følge med Studentene fra Kristiansand

Forsvarskjempen Mads Engenes måtte sy noen sting over øyet.

Søgne – KSI 24 – 30 ( 13 – 14 ) 4. divisjon håndball herrer, Tinntjønnhallen onsdag kveld.

I en kamp hvor Kristiansand Studentene var klar favoritt mot hjemmelaget Søgne som kun stod med en seier etter fire spilte kamper, klarte viste Søgne-laget i perioder hva som bor i laget, noe som gjorde at kampen var jevnspilt frem til midtveis i andre omgang.

Et yngre, lettere og bedre trent studentlag kjøre hele tiden på med tempo i kampen, mens Søgne-spillerne hele tiden prøvde å trekke ned tempoet. I første omgang lykkes hjemmelaget godt med denne taktikken og takket være godt forsvarsspill og stadig gode innspill fra Torstein Lia Stålesen til strekspiller Morten Lossius gjorde at hjemmelaget stadig bare var et par mål bak Studentene og til pause stod det 13 – 14 på resultattavla.

Var med til halvveis i andre omgang

Toppscorer Morten Lossius scorer et av sine seks mål fra streken.

Etter pause fortsatte kampen på samme måte hvor bortelaget hele tiden var noen få mål foran i målprotokollen, men i en fem minutters periode etter halvspilt omgang økte bortelaget ledelsen fra to til seks mål og kampen var mer eller mindre avgjort. Tilslutt det med seks-målseier til bortelaget da sluttresultatet ble 24 – 30. Et resultat hjemmelaget så absolutt bør være fornøyd med.

Fornøyd trener

Spillende trener Torstein Lia Stålesen var fornøyd med kampen tross tap.

– Jeg syntes vi gjorde en god kamp i dag mot et av divisjonens beste lag. Med slik innsats som gutta la ned i kveldens kamp så hadde vi tatt poeng mot de fleste lagene i serien. Vi er nok ikke blant de best trente lagene, men vi viser at vi henger med i mesteparten av kampen. Gøy også at flere av unggutta gjør en god kamp i kveld. Det er viktig 16-åringene vår får verdifull kamptrening som gjør at de om et par sesonger kan utgjøre stammen i herrelaget, kommenterte spillende-trener Torstein Lia Stålesen like etter kampslutt.

Flest mål for Søgne scoret Morten Lossius med seks nettkjenninger fra sin strekposisjon.

Etter fem spilte kamper står Søgne med to poeng etter en seier og fire tap. Neste kamp for Søgne-herrene er borte mot Kristiansand 2 i Idda Arena torsdag 7. desember klokken 18.30.