Sponsorstøtte til fotballakademiene

Publisert

Torsdag formiddag underskrev Søgne Fotballklubb og Repstad Eiendom en fireårig sponsoravtale som er øremerket Søgne FKs to fotballakademier.


Klubben startet akademiene for fire år siden, og det har i disse årene vært en drøm for klubbens fair play ansvarlig, trenerkoordinator, ansvarlig FFO og akademiet å få til en slik avtale.
- En drøm
Det har vært en drøm for meg på få til en slik avtale, og endelig har vi fått sikret akademiene i fire år. Det hele startet med åtte spillere dengang, i dag er vi rundt 70 spillere, og målet er 150 spillere innen kort tid. Nå kan vi utvikle oss videre med egne tiltak, vi kan invitere andre akademier til oss og besøke andre for utveksling av ideer, sier Jarle Olafsen til N247.
Han forteller videre om et egenutviklet konsept som har fått navnet GRUS.
- GRUS står for glede, respekt, utvikling og samhold, faktorer vi er svært opptatt av i Søgne FK. Målet er at de spillerne som er med i akademiet tar med seg disse retningslinjene til sine egne lag og formidler budskapet der, noe vi faktisk ser tendenser til allerede, sier han.
Ole Johan Bueklev er daglig leder i Repstad Eiendom og var ikke i tvil da han fikk forespørselen fra fotballklubben.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Undertegnet sponsoravtale: Jarle Olafsen og Thor Jostein Dyrnes i Søgne FK underskrev sponsoravtale med Ole Johan Bueklev og Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen). 

Viktig
- Det legges ned et stort frivillig arbeid for barn og unge i Søgne FK, slik det også gjøres i svært mange lag og foreninger i distriktet. For oss er det viktig å støtte opp om de tilbud som er etablert for denne aldersgruppen, sier han.
Bueklev sier videre at forballakademiet er med på å gjøre det attraktivt å bosette seg i Søgne, noe som treffer vårt arbeid svært bra.
- De unge får gode holdninger gjennom akademiet og treningsmodellen GRUS. Vi håper at vårt bidrag kan gi hver enkelt spiller en utvikling både på og utenfor banen. Derfor har vi nå avtalt at fotballakademiet skal bære navnet Repstad Akademiet, avslutter han.
Thor Jostein Dyrnes og Jarle Olafsen i Søgne FK sammen med Ole Johan Bueklev og Bjørn Stephansen i Repstad Eiendom etter at kontrakten var skrevet under torsdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS