Gunnar Engebu fra Søgne FK og Kha Huynh fra O'Learys Søgne markerer inngåelse av ny samarbeidsavtale.

Ny samarbeidsavtale for Søgne FK

Publisert
Det blir ofte folksomt på Tangvall når Søgne FK har turneringer eller andre arrangement.

– Det skjer veldig mye på Tangvall nå. Vi har fått mange nye gode tilbud med nytt kjøpesenter, og som fotballklubb med et flott idrettsanlegg er vi med å arrangere turneringer og annet som trekker mange mennesker til Tangvall, sier Gunnar Engebu i Søgne FK til N247.

Fredag signerer fotballklubben en ny samarbeidsavtale hvor noe av intensjonen nettopp er at idretten og det lokale næringslivet ønsker «å spille hverandre gode».

– Men nye og flere tilbud på Tangvall gjør det hele området mer attraktivt for alle, også for de vi tiltrekker oss gjennom våre aktiviteter. Det er mange i næringslivet som igjen er med å støtte idrett og frivillighet, og i dag signerer vi en ny avtale med O'Learys på Tangvall Arena, utdyper Engebu.

«Søgne FK-burger»

– Avtalen betyr at vi fra nå vil tilby alle medlemmer av Søgne FK  en burger hvor ti kroner av hvert salg går tilbake til fotballklubben, sier daglig leder ved O'Learys, Kha Huynh.

Den engasjerte restaurantdriveren legger vekt på at Søgne FK er en stor klubb med mange medlemmer og høyt aktivitetsnivå, og han er klar på at det er i næringslivets interesse å være med å støtte breddeidretten.

– Det er i alles interesse at vi støtter hverandre og bruker de lokale tilbudene, sier Engebu mens de to partene markerer den nysignerte avtalen med en håndtrykk.

Powered by Labrador CMS