Gunnar Engebu og Trond Alfredsen regner med å bruke et par dager til med dugnad før fotballklubbens nye lagerrom ved Murisør-banen er ferdig innredet.

Søgne FK: – Litt om lagerplass og masse frukt

Publisert

Like utenfor gjerdene til Murisør-banen på Tangvall holder Trond Alfredsen og Gunnar Engebu på med innredningsarbeid i en del av et kommunalt lagerbygg.

– Det er kommunen og skolesenteret som disponerer mye av bygget, men vi i Søgne FK har fått lov til å disponere ett av rommene her. Nå holder vi på å innrede dette rommet til vårt behov. I hovedsak skal det benyttes til lagring av fotballer og annet utstyr vi bruker ute på banen, sier Engebu til N247 fredag formiddag.

Inne i rommet er det montert en rekke mindre låsbare skap.

– Vi isolerer også hele rommet, fotballer blir best å bruke når de kan lagres frostfritt, tilføyer Alfredsen.

Utenfor lagerbygget står stabler med utstyr til 3er-baner, og Alfredsen viser hvordan dette enkelt kan trilles rett i i den ene delen av lageret.

Hele rommet isoleres, og det monteres låsbare skap til oppbevaring av fotballer og utstyr.

– Dette blir veldig nyttig for klubben, det blir lettere å holde orden på utstyr og passe på at ting ikke forsvinner, utdyper Engebu. Han regner med at det går et par dager til med dugnad før alt er på plass i det nye lageret.

– Spiser mye frukt

I tillegg til å viser frem klubbens nyinnredede lagerrom forteller Engebu om en ordning har tror har stor betydning for spillernes prestasjoner.

– Fra årets sesongstart og frem til nå har klubbens spillere fra årsklassen 13 år og opp til seniornivå spist frukt for rundt 34.000 kroner. Styret i klubben har lyst til å prøve ut noe vi mener er positivt. Vi tror spillerne i mange tilfeller ikke rekker hjem for å spise før kamper, og vi har nå en avtale hvor lagene kan hente frukt fra Kiwi som også er vår sponsor. Gjennom ordningen «idrettsfrukt» får klubben dekket halvparten av regningen i et samarbeid med Bama. Resten betaler klubben, forklarer Engebu.

Han tror ordningen er med på å gi spillerne et ekstra «puff» i en kampsituasjon der mange kan ha lett for å gå litt tom for energi utover i kampene.

– Flere lag er flinke til å hente ut frukt, men spesielt vil jeg trekke frem jenter 13 som er flinke til å bruke tilbudet, sier Engebu.

Også Akademiet og IFO med Jarle Olafsen ved rattet er flinke til å benytte seg av ordningen i følge Engebu.

Venter storinnrykk til cup

I 2022 hadde Søgne FK rekorddeltakelse da Kiwi Bama-cup ble arrangert med 341 lag.

– Nå i år er vi på omtrent samme antall påmeldinger og merker fortsatt stor pågang. Det er et arrangement vi ser frem til med stor spenning. Nytt i år er at det ikke blir mattelt, men servering i Tangvallhallen. Mer om dette arrangementet kommer vi tilbake til senere, sier Gunnar Engebu fra Søgne FK.

Powered by Labrador CMS