Caroline Finnestad Lund.

Fått med deg denne? : Feirer Carolines VM-prestasjoner og ny skytebane mandag kveld

Publisert Sist oppdatert

– Det blir stelt i stand en storstilt feiring av Caroline Finnestad Lunds fantastiske VM-prestasjoner, og resten av Søgne skytterlags fantastiske skyttere sine knallresultater på vår nye skytebane på Årdalen mandag 21. august klokken 18.00. Alle er invitert! Skyttere fra Søgne, nære venner, bekjente og skyttere fra andre lag som ønsker å komme er hjertelig velkommen.

Det skriver skytterlaget på sine hjemmesider.

– Vi avlyser skytetreningen for våre yngste den mandagen, og inviterer samtlige til å bli med opp og feire Caroline og Søgne-skytternes fantastiske prestasjoner til nå denne sesongen, står det videre i invitasjonen.

Markeringen finner sted på på Årdalen skytebane.

O.B.S.: – Det kan være litt vanskelig å finne frem til skytebanen og derfor vil en representant for skytterlaget stå ved den nye Shell-stasjonen på Lonelier for å vise vei. Innen klokken 17.45 må de som vil kjøre «kortesje» ha møtt frem, sier Magne Lorentzen til N247.

«Vi er utrolig stolte av å få være en del av samme klubb som en av verdens aller beste juniorer, i tillegg til noen av Norges aller beste DFS-skyttere. Resultatene taler jo for seg selv, skriver skytterlaget og ramser opp:»

  • Tre medaljer, derav hennes første individuelle medalje i et verdensmesterskap i valør bronse, i tillegg til to bronsemedaljer på lag.
  • 14 (+?) stevner på 348 poeng eller mer av Søgne-skyttere i seniorklassene, derav 3x 350 poeng.
  • Klasseseier på både Emil Langenes Nyhaven og Benjamin Langenes Nyhaven i Våpensmia Cup nylig.

I tillegg så er det på sin plass å nevne at mor til Caroline, Mette Elisabeth Finnestad, skjøt 350 poeng for første gang i sin 35 år lange seniorkarriere i overbevisende stil på helgens Våpensmia Cup hos Torpa skytterlag.

Peter Sørli viste også knalltakter på helgens stevner og slo likegodt til med 350 poeng han også!

– Vi håper og tror at flere av våre skyttere kommer til å gjennomføre svært godt på Landsskytterstevnet, slik at vi kan feire alle våre skytteres prestasjoner samtidig. Det blir også satt av litt tid til å redegjøre for hvordan den nye skytebanen ligger an, og vi er klare for å svare på alle spørsmål dere måtte ha, står det videre i artikkelen.

Det oppfordres også om å gi beskjed til Magne Lorentzen en melding på telefonnummer 901 14 880, slik at vi vet hvor mye kake og lignende skytterlaget skal bestille til feiringen.

Les også:

Powered by Labrador CMS