En del av Rægestimen så sesongåpningen mot VIF2 på storskjerm i klubbrommet. Fra venstre Richard Tørressen, Arne Andås, Kenneth Vestberg, Uy Le Vu, Daniel Kulien, Stig Vato Opseth og Ole Jørgen Johanson.

Fløy-tap for VIF2: – Det blir en tøff sesong i år

Publisert Sist oppdatert
Stor arena og lite publikum da Fløy møtte Vålerenga 2 til årets første seriekamp tirsdag kveld.

Fløy tapte 1-0 mot VIF2 i sesongåpningen på Intility Arena tirsdag ettermiddag.

– Kanskje tidlig å si så mye, men jeg tror de blå fra øya får en tøff sesong i år, sa Rægestimen-veteran Richard Tørressen til N247 etter at han har sett kampen på storskjerm sammen med lite knippe kamerater fra samme stimen.

Bakpå: – Vi har et ungt A-lag, og et desto yngre rekruttlag. Vi regner med at Fløy vil ligge med en femmer bak, så da handler det om å få tak i kula og trille ball, skrev VIF2-trener Øystein Sanden på klubbens hjemmeside i forkant.

VIF-treneren fikk helt rett i sine tanker om hva som ville skje. I store deler ble gjestene fra øya presset bakpå, tidvis kunne man faktisk telle alt fra mellom åtte og ti Fløy-spillere som hadde nok med å forsvare seg i egen boks mot heller inefektive Oslo-gutter.

Styrte: Bare avbrutt av sporadiske Fløy-angrep, var det de blå fra «Enga» som styrte. Mye av det samme skjedde også etter sidebytte, og det var helt fortjent at VIF2 tok ledelsen og scoret kampens eneste mål da det var spilt i 71. minutter (Vitinho).

Etter det forsøkte Fløy å komme lenger opp på banen, og i det siste kvarteret var de helt på høyde med vertene, og Fløy skapte faktisk enkelte muligheter som kunne ha gitt ei utlikning. Men det ble for puslete.

- Vi kom for langt bakpå i det meste av kampen. Vi får bygge videre på avslutningen hvor vi kom mer med i spillet, sa oppmann Øystein Hansson på telefonen til N247 etter kampen.

Uenige: Richard Tørressen og Kenneth Vestberg var med å starte opp Rægestimen i 2001. Siden har de vært trofaste mot klubben sin, som faste gjester oppe på toppen av sittetribunen på solsiden, og de har i tillegg reist til mange bortekamper i alle disse årene.

– Som sagt. Jeg tror de får en tøff sesong i år. Viktige spillere har forsvunnet de to siste sesongene, og det tror jeg de vil merke i år. De skal kjempe hardt for å klare seg. I tillegg er heller ikke økonomien på vår side. Det er litt tøft i tillegg, sier Richard.

Kenneth parerer:

- Neida, Richard. Jeg tror vi kommer til å kjempe på den øvre delen av tabellen.

Søndag møter Fløy Træff fra Molde hjemme på Flekkerøy.

Powered by Labrador CMS