Strålende jenter, strålende

Publisert
Sola 2 - Søgne HK 28-29 (15-12), kvinnenes 3. divisjon, Åsenhallen Sola.
Med et knippe Søgne-supportere på tribunen, som ble vitne til en thriller av en håndballkamp lørdag ettermiddag i Rogaland, stakk Søgnes seniorer av med seieren mot tabelleder Sola 2 lørdag ettermiddag.
- Dette ble en skikkelig arbeidsseier hvor vi både lå under, og ledet med opptil seks mål før vi endelig kunne gå av banen med to poeng i dag. Nå begynner i tillegg forsvarsarbeidet å sitte godt og derfor ser dette veldig bra ut nå, sier trener Bjørn Hagen til N247 på telefon fra Rogaland lørdag kveld.

Han forteller at målet for helgens to seriekamper i vest var å få med seg to poeng etter to kamper.
- Nå har vi fått de to poengene og i morgen er vi i gang igjen. I lørdagens kamp viste jentene en arbeidsinnsats som står til toppkarakter og jeg er overbevist om at det er masse krutt igjen i beina til søndagens kamp. Kampen mot Stavanger 2 skal vinnes, og da er vi skikkelig i gang, sier Hagen videre.
Imponerer
Han berømmer hele laget for innsatsen og sier at dette laget imponerer på et usedvanlig bra vis.
Søgne HKs 3. divisjonslag ligger på tredjeplass på tabellen etter lørdagens kamp med 10 poeng etter fem spilte kamper. Sola 2 har spilt åtte kamper og har 13 poeng.
Hinna ligger på andreplass på tabellen med syv kamper spilt og 11 poeng.
Charlotte Markham scoret seks mål i bortekampen, mens hele tre spillere, Karianne Gjertsen Barøy, Oda Sangvik Abrahamsen og Ingrid Odinsen «nettet» fem ganger. Ida Marie Gabrielsen Lerøy og Lene Cecilie Pettersen scoret fire mål hver.
Sist oppdatert 09.11.2019 klokken 20:50 av Nicolai Prebensen
- Nå begynner forsvaret å sitte, sier trener Bjørn Hagen til N247 lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Bjørn Hagen har ledet Søgne HKs kvinner til å bli ett topplag i tredjedivisjon på utrolig kort tid. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS