Tangvall, en dag i juli

Publisert

Vi skriver juli 2022, og for mange betyr det sommerferie og late dager. På Tangvall er det fremdeles stor aktivitet i de tre store prosjektene som pågår, og i denne billedserien viser vi litt av hva som er status akkurat nå. 
Bildet under: Arbeidet på bakken rundt den nordlige nedkjøringen til parkeringskjelleren under Tangvall Arena har pågått en stund. Det er lagt rabatter og gangveier, og akkurat nå pågår asfaltarbeid ved nedkjøringen og i tilstøtende areal. (Foto: Jon Aamodt);
Bildet under: Arbeid på bakken pågår også fra nedkjøringen og inn mot Torvgata hvor kommunen etter hver skal opparbeide et nytt uteområde. (Foto: Jon Aamodt).
Bildet under: Det tidligere bank- og postbygget ble revet i mai. Nå pågår utgraving av tomta før Tangvall Arena trinn II skal reise seg over bakken her. (Foto: Jon Aamodt).
Bildet under: Hovedbygningene til det nye skole- og idrettssenteret er på plass, og det arbeides akkurat nå med nye uteområder for ny videregående skole og ny ungdomsskole. (Foto: Jon Aamodt).
Tangvall Arena trinn I i bakgrunnen. Gave & Interiørhuset inneklemt mellom anleggsarbeidene. (Foto: Jon Aamodt)
Hovedbygningene på det nye skole- og idrettssenteret er på plass, og det arbeides med uteområder og innvendige arbeider i skolebyggene. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS