Tettpakket på Høllebrygga torsdag kveld

Publisert

Endelig kunne entusiastene som deltar på «Cars, bikes & coffee» igjen samles på Høllebrygga uten noen form for restriksjoner begrunnet i smittevern. Når været i tillegg viste seg fra sin aller beste april-side lå derfor alt til rette for at mange entusiaster møtte frem med sine respektive biler eller motorsykler. 
- Det har vært mange her tidligere, og vi fikk med oss en liten sesongavslutning sist høst. Ellers er dette første skikkelige treffet her siden landet ble stengt ned. Fremmøte i kveld tyder da også på at mange har ventet på dette, sier medarrangør og innehaver av Joker Høllen, Jan Birkeland til N247. 
Fullsatt brygge
Hvor mange mennesker, biler og motorsykler som var til stede på Høllebrygga vil vi ikke gjette på, men i følge Birkeland har det aldri før vært tilnærmet så mange kjøretøy samlet her nede. 
At Joker Høllen i tillegg sponset arrangementet med en musikalsk duo og serverte grillede pølser gratis til alle som måtte ønske, la selvsagt ingen demper på humøret til alle fremmøtte i kveldssola på Høllebrygga. 
MC på rekke og rad utover Høllebrygga torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt).
Blankpolert De Soto, kun Al Capone som mangler her. (Foto: Jon Aamodt).
Innleid duo hele veien fra Vennesla, sponset for anledningen av Joker Høllen. (Foto: Jon Aamodt).
Jan Birkeland fra Joker Høllen hadde ingen problem med å få avsetning for pølsene fra grillen på plenen foran butikken. (Foto: Jon Aamodt).
Bildet under: Det har vært en viss utvikling i interesse og oppmøte siden Cars, Bikes & Coffee gjestet Høllebrygga i juni 2015. (Arkivfoto: Jon Aamodt).
Sist oppdatert 28.04.2022 klokken 20:38 av Nicolai Prebensen
Biler og motorsykler så langt øyet kunne se i Høllen torsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)
Du trenger ikke ha spesielt gammel bil for å bli lagt merke til på Høllebrygga. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS