Tilbakeblikk: - Kona har bestemt at ferien vår i år blir her

Publisert
Trysnes Brygge har dette året gjennomgått en total forandring etter at PK Eiendomsutvikling overtok anlegget i 2018. Opprustingen er ikke ferdig, og vil fortsette også i 2020. Her er artikkelen vi skrev om opprustingen 8. juni i år:

29. juni i fjor skrev N247 at PK Entreprenør hadde kjøpt Trysnes Marina. Det var kanskje litt upresist formulert. Det var PK Eiendomsutvikling som overtok anleggene for et år siden, og siden den gang har daglig leder i PK Entreprenør, Ralf Georg og Nany Sture Olsen brukt helgene og kveldene på å oppgradere området, inkludert leilighetene.


- Jeg er født og oppvokst med dette stedet, og vi satser nå tungt på å ruste opp hele anlegget. Vi har et sterkt ønske om å gjøre anlegget til et praktfullt sted å være for lokalbefolkningen og turister, sa Olsen til N247 dengang.

Dette arbeidet har pågått siden, og nå nærmer det seg tiden da Trysnes Marina igjen åpner opp dørene.
- Nytt pumpeanlegg
- Vi får et nytt bensin- og dieselanlegg (bildet), nye tanker, pumper og kortterminal. Håpet er å åpne neste helg, men vi forhandler fremdeles med leverandørene, så tiden vil vise om vi rekker akkurat det.
- Resten av anlegget, butikken og leilighetene, er under oppussing samt «Galleien» som etter oppkjøpet ble omdøpt til Trysnes Brygge Restaurant & Bar.
Bortleid
Sistnevnte er nå bortleid til Godbitene ANS, og daglig leder Kristian Lohne, forteller lørdag til N247 at de akkurat nå har bestemt seg for å åpne fredag 14. juni. En sak N247 kommer tilbake til.
I pressemeldingen selskapet sendte ut etter oppkjøpet i fjor skrev Olsen at handelen innbefatter 17 leiligheter, restaurant og pub bygning, båthavn, bryggeanlegg, parkeringshus og utviklingsmuligheter.
- Langsiktig perspektiv
- Det planlegges drift igjen fra sommeren 2019. Vi har et langsiktig perspektiv med tanke på videre utvikling og drift av Trysnes Marina, der det blant annet skal bygges inntil 40 nye leiligheter for utleie og salg, med fantastisk beliggenhet, skrev han.
- Akkurat nå har vi hatt mer en nok med å pusse opp leilighetene, bygge ny pumpestasjon, ruste opp butikken og puben. De neste planene for anlegget vil vi se videre på til neste år, blant annet må vi på sikt gjøre noe med en del av bryggene til anlegget, sier han.
Olsen forteller videre at de har mange håndverkere i arbeid her ute, og det planlegges åpning i løpet av juni.
- Akkurat når vet vi ikke i dag, men det blir i juni, sier han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Ralf Georg Olsen på Trysnes brygge lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Da N247 besøkte stedet lørdag ettermiddag var flere i arbeid på stedet, både inne i den «nye» puben og i leilighetene. Olsen selv hadde nettopp støpt fundamentene til de nye bensin- og dieselpumpene, og inne i Trysnes Brygge Pub & Restaurant holdt kona Nancy Sture Olsen på med å male gelenderet opp til 2. etasje i bygget.
- Det er hun som skal drive butikken i sommer, og hun er klar på at sommerferien i år blir her. Hun har vært med på hele prosessen, og det har blitt mange kvelder og helger på oss her ute. Nå er ikke dette det verste stedet å tilbringe ferien, og vi håper at vi gjennom sommeren kan legge til rette slik at fastboende og turister vil stortrives her på dette fantastiske stedet.
Dugnad
- Det som har vært særlig hyggelig gjennom denne perioden er alle hytteeiere og fastboende som daglig kommer og spør om de kan hjelpe til på dugnad. Det har blitt et fantastisk miljø her ute, og det skyldes nok savnet av aktivitet på brygga, fortsetter Olsen før han igjen tar fatt på arbeidet på Trysnes Brygge.
Sist oppdatert 30.12.2019 klokken 12:37 av Nicolai Prebensen
Nancy Sture Olsen skal driver landhandleren på Trysnes Brygge denne sommeren. Lørdag hadde hun tatt på seg oppgaven med å male gelenderet opp til 2. etasje i Trysnes Brygge Pub & Marina. (Foto: Nicolai Prebensen)
Trysnes Marina er rustet opp for betydelige midler og selv om noe arbeid gjenstår nærmer det seg åpning for anlegget igjen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS