Tre personer er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i krysset Leireveien - FV 439 ved Lunde torsdag ettermiddag.

Tre personer er kjørt til sykehus eller legevakt etter ulykke

Publisert Sist oppdatert

Det har vært en trafikkulykke i Leireveien ved avkjørsel til Fv 439, (gamle E39). Politiets operasjonssentral meldte om hendelsen klokken 14.55 skjærtorsdag.

Alle nødetater har rykket ut etter melding om trafikkulykke i Søgne skjærtorsdag.

Mannskaper fra KBR Søgne og Songdalen er på stedet og melder at alle personene er ute av bilene. To biler med i alt tre personer skal være involvert i følge meldingen fra politiet. Nødetatene er på stedet og trafikken går sakte forbi stedet på fylkesveien. Trafikk fra vest på Fv439 dirigeres via Leireveien til Lunde.

Ambulanser er på stedet og ivaretar involverte som alle er bevisste og våkne.

– Skadegrad ut over dette er uklart, skriver politiet i en oppdatering.

Til sykehus

Politibetjent Jan Dahl sier til N247s reporter på stedet at alle tre kjøres av ambulanse til sykehus og legevakt for nærmere undersøkelse og behandling. Han kan ikke si noe ytterligere om skadetilstand til de involverte.

Det er store materielle skader på kjøretøyene, og bilberger er på stedet. Like før klokken 16 er veien ryddet og trafikken går som normalt.

Brudd på vikeplikten: Agder-politiets operasjonsleder, Miriam Stausland sier til N247 klokken 16.30 at årsaken til ulykken kan skyldes brudd på vikeplikten, men at dette er noe usikkert.

Det er store materielle skader på kjøretøyene som er involvert i hendelsen.
Powered by Labrador CMS