Trakk Våg i 1. NM-kvalifiseringsrunde

Publisert

Onsdag la Norges Fotballforbund ut trekningen av 1. NM-kvalifiseringsrunde, og Søgne FKs herrer møter Våg innen 21. mars.


- Våg sier at vi er et tøft lag å møte, og jeg kvitterer med at det er Våg også. Kampen er ikke tidfestet enda, men vi skal sette oss ned neste torsdag og lage en plan for vårsesongen, sier trener Thor Jostein Dyrnes til N247 torsdag.
- Det hadde vært gøy å få et par runder med cup-spill her hjemme på stadion, og gjerne mot et topplag. Slike kamper er alltid moro og trekker mange mennesker til stadion, fortsetter han.
Dyrnes sier videre at vårsesongen allerede er godt i gang, og han lover en «fresh» start på sesongen.
- Vi fikk jo mange nye spillere like før ferien i fjor, og hadde disse kommet før sesongen hadde vi vært i 3. divisjon nå. Nå er treningene flere hakk opp fra fjorårets, og vi stokker litt om på spillerplasseringene. I år har vi to spisser, og noen må på omskolering for å spille på midtbanen. 
Artikkelen fortsetter under bildet.
Jubelscener etter seier i fjorårets sesong. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).
- Nå er det mange 4. divisjonslag som forsterker stallen i år, og det blir et høyere nivå denne sesongen enn det har vært. Våg sier også at de skal opp, men det sier vi også. Bare senhøstes vet vi svaret, men vi sikter på toppen, avslutter han.
Sist oppdatert 16.01.2020 klokken 18:36 av Jon Aamodt
Ditlef Ueland under en kamp før han ble skadet og stod over mesteparten av høstsesongen i fjor. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS