Trolig ikke bygging av ny skole før 2020

Publisert

Ordfører i Songdalen Johnny Greibesland (Sp) opplyste i siste kommunestyremøte at han ville kalle inn samtlige gruppe- og utvalgsledere til møte for å diskutere fremdriften i kommunedelplanen for Nodeland. 
Etter et  møte fredag ettermiddag er det klart at planen blir lagt ut til offentlig ettersyn snarest mulig med området Vollan avsatt til offentlig formål. 
- Vi har tidligere sagt at skoletomt skulle avklares før denne planen legges ut, men nå ønsker vi at planen kommer ut så fort som mulig selv om plassering av skole ikke er avklart, sier Greibesland til N247 fredag ettermiddag. 
Skolebygging skyves ut i tid
- At området på Vollan blir avsatt til offentlig formål er ikke ensbetydende med at det kommer skole på denne tomta. Det pågår fremdeles forhandlinger om tomtearealer på Vollan og Rosseland og saken om plassering av en ny skole kommer neppe til politisk behandling igjen før tidligst et godt stykke ut i 2019, sier gruppeleder i Songdalen Høyre, Anders Ramsland til N247.
- Slik saken nå står er det ikke sannsynlig at bygging av ny skole blir påbegynt før Songdalen, Søgne og Kristiansand er slått sammen til en kommune i januar 2020, tilføyer ordfører Johnny Greibesland. 
Sist oppdatert 28.09.2018 klokken 21:22 av Jon Aamodt
Ifølge ordfører Johnny Greibesland blir det trolig ingen byggestart for ny skole før i 2020 og hvor denne vil bli bygget er fremdeles helt usikkert. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS