Trygg seier til Søgne-herrene, topper tabellen

Publisert
Søgne HK - Øyestad IF 2 32-24 (17-12), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen Søgne.

Søgne-herrene topper søndag tabellen i 4. divisjon etter at de på en trygg måte sikret to poeng hjemme mot et gjestende lag som fulgte vertene i de ti første minuttene av kampen. Derfra og ut var det ingen tvil om hvem som tok poengene hjem.
Når keeper Vegard Bendiksen i tillegg til tider stod «som en vegg», og fikk trampeklapp fra publikum, ble dette en kamp på det jevne uten den store dramatikken.

- Vi tok to poeng, og det er jo det som er målet vårt. Nå er vi der vi skal være og selv om kampen ikke var veldig bra i dag, klarte vi å stoppe kontringene fra Øyestad på stillingen 5-5 etter rundt ti minutter. Resten av kampen hadde vi kontroll, sa Jørn-Asle Hersvik til N247 etter 60 minutters spill.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Vegard Bendiksen spilte nok en god kamp søndag. Til tider stengte han «buret» mot Øyestad IF 2. (Foto: Nicolai Prebensen).
Torstein Lia Stålesen ble igjen toppscorer med åtte mål tett fulgt av Jonas Eikås med syv nettkjenninger, Neste hjemmekamp spilles 7. desember i Tinntjønnhallen. Før det venter to bortekamper mot henholdsvis Våg/Fløy og Randesund 3.
Sist oppdatert 10.11.2019 klokken 15:30 av Nicolai Prebensen
- Nå er vi der vi skal være, sa trener Jørn-Asle Hersvik til N247 ved kampslutt. (Foto: Nicolai Prebensen)
Jonas Eikås i Tinntjønnhallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS