Steffen Dyrstad og Andre Kløvfjell har lagt ned mye tid og ressurser til årets versjon av Trysnes Brygge sjekterace.

Sjekteracet: Har bygget «ny» båt nok en gang

Alexander Severinsen og André Kløvfjell under restaureringen av den miste båten de to velvoksne karene har deltatt med i sjekteracet i Søgne-skjærgården.

Lørdag er det på nytt tid for Trysnes Brygge sjekterace, og en kjent fast deltaker har igjen lagt ned et vanvittig arbeide for å imponere dommerne under regattaen.

Tidligere har André Kløvfjell restaurert «verdens raskeste» sjekte, Superspeed IV, og en av de miste, den elektriske båten på noen få fot, sammen med Alexander Severinsen fra Søgne.

I år er samarbeidspartneren Steffen Dyrstad, begge medlemmer i Mandal trebåt og motorforening. De stiller med en farkost som nok er temmelig unik i racet.

– Dette har jeg ikke sett tidligere i sjekteracet, og per torsdag vil jeg ikke si hva dette prosjektet er. Båten er klar, og har et navn som inneholder ordet «mann». Hvis folk vil se nybygget får de stille opp på Trysens Brygge lørdag. Det er derfor jeg har bedt om at dere sladder «verket». Denne gangen er båten så fin at jeg må beholde den. Alle de andre har i alle fall ikke jeg lengre, sier Kløvfjell.

Han legger til at prosjektet nok blir Mandals nye landemerke og gleder seg vanvittig til både kortesjen fra Mandal klokken 10.00 lørdag formiddag, selve racet og turen hjem i nybygget sammen med gode venner i Mandal trebåt og motorforening.

Været

Meteorologene holder fremdeles på at vi får tilnærmet høysommer lørdag. Da vet de fleste i bygda, samt besøkende hvor de skal være denne dagen, nemlig vest i bygda.

Powered by Labrador CMS