Posten på damedoen på Smørheia har blitt en snakkis rundt omkring i Norge.
Posten på damedoen på Smørheia har blitt en snakkis rundt omkring i Norge.

Turorientering: Avslutning med info om neste sesong

Publisert
Bingoen er alltid en vinner.
Bingoen er alltid en vinner.

Onsdag 29. november inviterer Søgne og Songdalen orienteringsklubb (SSOK) til avslutning for sesongen 2023 på biblioteket på Tangvall klokken 18.00. Det blir det utdeling av diplomer, merker og plaketter til de som har funnet nok poster. I tillegg blir det trekning av gavekort, hvor det hele avsluttes med den tradisjonsrike bingoen, hvor nesten alle vinner.

I årets sesong har i overkant av 1.000 personer i alle aldere oppsøkt poster rundt om i forskjellige områder i Søgne-skogen. Til sammen 55 «vanlige» poster og fire topposter har O-klubben tilbudt turo-folket i 2023.

Poster på nytt kart

Selv om O-klubben vil vente til onsdag med å offentliggjøre neste sesongs områder, så røpes det fra sikre kilder i klubben at et av områdene vil være på det helt nye O-kartet over Tunballen, som forhåpentlig gjør at mange songdøler vil benytte seg av Turo-tilbudet for 2024.

Salgsstart og juletrim

Det vanker diplom til de yngste deltakerne.
Det vanker diplom til de yngste deltakerne.

I følge Turo-komiteen i SSOK vil man starte salget av Turo-konvolutter lørdag 9. desember hos Intersport på Tangvall. Her vil de som kjøper den dagen bli med i trekning av flere gavekort.

En turorienteringskonvolutt må vel være den ultimate gave til den som har alt, hvor man allerede fra første juledag får muligheten til å trimme vekk julematen.

Powered by Labrador CMS