Leder av stemmestyret, Pål Magne Steinsland forteller om godt oppmøte på valgdagen, men sier at ikke alle har fått med seg hvor Tangvallhallen befinner seg.

Søgnes nye stemmelokale

Publisert
Det har vært en jevn strøm av velgere til stemmelokalet siden Tangvallhallen åpnet klokken 09.00 mandag.

De fleste innbyggerne i Søgne har nok fått med seg at det har kommet et nytt skolesenter på Tangvall og at det ligger et nytt idrettsanlegg knyttet til skolesenteret. Navnet Tangvallhallen ser likevel ikke ut til å fa festet seg hos alle som mandag var på vei til det lokale stemmelokalet, men valgfunksjonærene i hallen forteller om godt oppmøte og en jevn strøm av velgere fra lokalet åpnet klokken 09.00 mandag. Det kan vel ikke bety annet enn at Søgne-folk finner frem til hallen som for første gang er stemmelokale for lokale velgere ved kommune- og fylkestingsvalget som pågår akkurat nå.

– Det var mange som stemte tidlig i dag, så er det litt roligere akkurat nå midt på dagen, sier leder av stemmestyret Pål Magne Steinsland til N247.

Steinsland forventer en økning av innbyggere som skal innom stemmelokalet når vi går mot ettermiddag og kveldstid. Stemmelokalet ha åpent frem til klokken 21.00 mandag kveld.

Kirkevalget

Lisbeth og Randi er to av funksjonærene som hjelper til med årets kirkevalg i Tangvallhallen.

I et eget rom i Tangvallhallen foregår samtidig kirkevalget. Også her melder funksjonærene om god oppslutning. Med mindre kapasitet her enn i den store hallen for kommune- og fylkestingsvalget, har det vært tendens til kø for å få levert stemmeseddelen.

N247 publiserer fortløpende resultater fra årets valg fra klokken 21.00 og utover mandagskvelden.

Powered by Labrador CMS