Veddeheiakonseten i kveld: - Gleder oss til dette hvert år

Publisert

- Mandag 26. august er det klart for den åttende utgaven av Vedderheiakonserten, og som alltid før er dette et arrangement som er gratis og åpent for absolutt alle, sier Inger Frantzen til N247 torsdag ettermiddag.
- I fjor hadde vi besøk av de superpopulære jentene i Dancing Darlings, og det var så vellykket at de kommer tilbake igjen også i år. På artistlisten ellers har vi med Casper Kuhlmann Kristensen og Søgnes nye «superband» Rastløs (bildet), fortsetter Frantzen. 
Det stopper imidlertid ikke her. Arrangørene forteller at i tillegg til de nevnte artistene er det i år også engasjert egen DJ, Vedderheias egen Tobias Lund som triller ut låter både ved starten av arrangementet. I tillegg gjør han en ny sceneopptreden ved avslutningen sånn bortimot klokken 20.00. I mellomtiden skal Fredrikke Tønnesen som er ferdig med tre år videregående skole på musikklinja, fremføre klassiske ballader for publikum på Vedderheia. 
- Underholdning for alle
- Her bør det være underholdning både for de unge og de som ikke er fullt så unge lenger, sier Ranveig Abrahamsen, en av de mange superfrivillige som sørger for at alt legges til rette for nok et publikumsarrangement i boligfeltet på Vedderheia.
- Popcorn, brus og is skal jeg sørge for, og så kommer Slakteren i Søgne og tar seg av grilling, akkurat som i fjor, skyter Jan Vidar Hansen inn.
Med god støtte fra hovedsponsor Repstad Eiendom har arrangørene også i år fått på plass hoppeslott og tilbyr «ballongdyr» til barna. 
- De som har lyst og er over 12 år også få prøve «bråstoppen» til Nullvisjonen, fortsetter Frantzen og forteller at i tillegg til Repstad Eiendom er også AF Gruppen på tilbudssiden i år. De vil også være til stede mandag og kan svare på spørsmål om sprenging og tunnelbygging for de som lurer på slike ting.
- Nå håper vi bare det komme masse folk som bidrar til den gode stemningen vi alltid har her under Vedderheiakonserten, sier den flotte gjengen med frivillige arrangører. 
Bildet under: Superpopulære Dancing Darlings kommer tilbake til Vedderheiakonserten etter suksessen i fjor. (Foto: Nicolai Prebensen).
Sist oppdatert 26.08.2019 klokken 12:07 av Nicolai Prebensen
Martine og Emilie svinger seg mens de venter på Vedderheiakonserten mandag. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS