Vedderheikonserten for sjette gang

Publisert

Mandag 21. august er det for sjette år på rad gratiskonsert og mange aktiviteter på «isbanen» på Vedderheia i Søgne. 


- Arrangementet er åpent for absolutt alle og passer for alle, sier Inger K. Dahl Frantzen til N247 torsdag kveld.
Dugnad
Hele konserten arrangeres på dugnad, med unntak av innleide artister og band, samt en profesjonell lydmann. Konsertene har hatt et vidt spekter av artister og i år er det Martin Fredriksen Oakland Rain som underholder fra scenen. Det hele presenteres av Einar Bjelland.
- Målet er å gi unge og gamle en hyggelig konsertopplevelse der det er mulig å få kjøpt grillmat, kaker eller en kopp kaffe. Det er også hoppeslott, ansiktsmaling og «ballongmann» gratis for de små. Nullvisjonen kommer og har en stand fordi vi har stort fokus på trafikksikkerhet her oppe. Søgne seilforening som har 30 års jubileum i år kommer og har en stand og forteller om sine aktiviteter, fortsetter Frantzen.
Arrangementet starter klokken 16.00 hvor det er muligheter til å kjøpe grillmat og kioskvarer.
- Ta middagen her
- I tillegg til sponsorene er kiosksalget mye av inntekten vår. Vi håper folk velger middag i aktivitetsområdet i stedet for hjemme denne dagen, sier hun.
Martin Fredriksen går på scenen klokken 16.30. Klokken 17.00 blir det konkurranser og klokken 18.00 entrer Oakland Rain scenen. Arrangementet avsluttes klokken 20.00.
"Ballongmannen" kommer i år også også. (Foto: Harald Sørbye)
Plakaten til årets konsert. (Foto: Vedderheiakonserten)
Powered by Labrador CMS