- Vi trenger mannfolk med (litt) hår på brøstet

Publisert

- Litt plutselig ble vi litt få spillere i laget, og i dag er vi ikke flere enn 7-8 personer på trening. Det er i trangeste laget og vi håper på nye medlemmer som vil være med på litt ball-lek to tre ganger i uka, sier Morten Lossius i Søgne Håndballklubbs herrelag.


Han forteller at laget har gjort det godt så langt i sesongen, men frykter fremover at de ikke klarer å stille lag. 
- Vi har tre seiere og ett tap. Sist mandag slo vi serielederen Randesund, men ambisjonene våre er per i dag ikke høye. Vi blir i divisjonen, sier han.
- Dette gjør vi for moro skyld og vi trener kun to ganger i uka. Kampene er stort sett flyttet til ukedager, så belastningen for spilleren eller en eventuell familie blir ikke stor, fortsetter han.
Lossius forteller videre om et godt miljø i laget, hyggelige medspillere og en fin trener i Jørn-Asle Hersvik.
Peser ikke
- Vi peser ikke etter resultater, men det er selvsagt gøy å vinne kamper. Taper vi en kamp, ja så tapte vi. Det vi er på jakt etter er spillere med noe erfaring fra håndballen. De må ha kasta litt ball, og alle mellom 16 og 40 år kan bli med, og de trenger slett ikke å være toppspillere. Har du lite erfaring går det også, det betyr bare at det må bli noen treninger før det blir kampspill. Alle hjelper alle og moro har vi det, sier 35-åringen.
Har du lyst til å prøve deg på håndball og har litt erfaring er det i følge Lossius bare å kontakte han eller klubben så ordner det seg.
Kamp søndag
Vil du se laget spille kamp har du sjansen førstkommende søndag i Tinntjønnhallen. Da møter Søgne-herrene Otra i en vanskelig seriekamp som har avkast klokken 17.40.
- Trener Jørn-Asle Hersvik er en hyggelig og omgjengelig trener, sier spiller Morten Lossius. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS