Fra venstre: Salgs- og markedssjef i Vipers, Arnfinn Haukom Olsen, ordfører Jan Oddvar Skisland, Vipers-spiller Martine Kårigstad Andersen og arrangementskoordinator Tore Løvland.

Inviterer til Vipers-fest på Torvet

Publisert Sist oppdatert

– Onsdag 26. juli fra klokken 15.30 inviterer vi alle innbyggere til å bli med og feire Vipers-jentenes gullseier i Champions League. Det blir et stjernespekket program med taler, intervjuer, musikk og mye mer, skriver kommunen på sine hjemmesider.

Vipers-festen arrangeres i samarbeid med håndballklubben Vipers Kristiansand og Agder fylkeskommune.

Europas beste lag for tredje år på rad

Håndballaget Vipers Kristiansand har imponert over flere år og toppet sesongen 2022-2023 med å vinne sluttspillet i årets sesong, cupgull, seriegull og gullmedalje i Champions League. Vipers-jentene har mer enn tydelig tatt plassen som Norges og Europas beste håndballag.

For å hylle spillernes flotte innsats, inviterer ordfører Jan Oddvar Skisland og fylkesordfører Arne Thomassen, alle innbyggere til å bli med på markeringen av Vipers-stjernene onsdag 26. juli på Torvet i Kvadraturen.

— Vipers har gjort det ultimate til en vane. De skriver seg inn i norsk idrettshistorie og konkurrerer med våre aller største idrettshelter! Vipers har over mange år bygget en kultur for idrett på aller høyeste nivå, og byen er ubeskrivelig stolt av dere. Nå er det på sin plass at vi får samlet hele laget med trenere og støttespillere, og gi dere en velfortjent hyllest, sier ordfører Jan Oddvar Skisland som er blant gjestene som skal overrekke hilsen til Vipers-jentene.

Hele saken kan leses her.

Powered by Labrador CMS