– Blir et av de beste stedene å være

– Sørlandet blir et av de beste stedene å være 17. mai. En kald vind vil prege morgenen og formiddagen, men ut over dagen vil temperaturen stige, og det blir mye sol, sier statsmeteorolog Rafael Escobar til NRK Sørlandet tirsdag morgen.

Det er meldt en maksimumstemperatur på 16 grader på dagtid og ned mot seks grader tidlig på dagen.

Skal du ha en langhelg er langtidsvarselet godt nytt.

Torsdag ventes strålende sol, men gjennom helgen et noe mer skyet vær, men mange glimt av sol. Temperaturene stiger og vil gjennom helgen ligge rundt 18 grader, mens det i kommende uke er ventet sommertemperaturer over 20 grader og en god del sol.

– Gleder seg

Siri Thorsland i Søgne musikkorps har sendt oss en melding hvor hun skriver at korpset gleder seg til en lang dag med masse kos og treffe og spille for folk:

«Anne klarinett og Egil horn sier de har spilt 17.mai i alle år siden de var barn på så de vet nesten ikke om noe annet. Begge legger de til, at når folk kommer bort og forteller hvilken glede det er for dem at vi spiller, det er stas. Terje stortromme sier det er sjarmen med å være ute i naturen og spille musikk. Arvid baryton sier han er en sirkushest som liker å komme seg ut i manesjen (vi er flere) og masse kos å treffe og spille for folk. Vetle trompet sier han liker den gode stemningen, musikken og folk.»

Les også:

Powered by Labrador CMS