N247s løpende reporter intervjuer distansefenomenet Mari Melsom Kristensen.

Mari ligger an til å smadre rekorden sin

Publisert
Løpskamerater som er klare for å hjelpe Mari med å klare sitt hårete mål.

Mandag ettermiddag etter fjorten timers løping på Søgne stadion ligger distansefenomenet Mari Melsom Kristensen an til å smadre sin gamle bestenotering som er 168,224 km på 24 timers løp.

Etter 14 timers løping viste GPS-klokka til Mari 110 løpte kilometer, fortsetter hun i samme tempo vil hun ende opp med i underkant av 190 kilometer i løpet av 24 timer. Stadig er nye løpskamerater, de fleste fra ultraløp miljøet innom Søgne stadion for å heie, motivere og løpe flere runder sammen med Mari slik at hun klarer sitt hårete mål.

Løpende intervju

For å få noen ord med distansefenomenet så måtte N247s skrivende reporter snøre på seg joggeskoene for et (sjeldent!) løpende intervju.

Kristensen sammen med løpekamerater på Søgne stadion mandag ettermiddag.

– Foreløpig går det greit med både motivasjon og kropp. Setter veldig pris på de som er med og løper sammen med meg. Tempoet er slik at man greit kan holde samtalene i gang, og her deler vi absolutt alt og mer til! Selvfølgelig er det viktig med et jevnt inntak av næring og væske. Har masse godteri å velge mellom, men nå er jeg blitt litt lei av lakris og seigmenn så da blir det nok mer pizzarester utover ettermiddagen og kvelden. 

Selv om jeg foreløpig ligger godt an i forhold til rekordskjemaet så kan mye skje underveis, men foreløpig ser jeg lyst på å gruse den gamle bestenoteringen, var det vi fikk ut av det løpende intervjuet med distansefenomenet Kristensen.

I mål klokka 24.00 i kveld

Klokka 24.00 vil Mari være ferdig med 24 timers løpet på Søgne stadion, forhåpentlig uten fysiske skader (blemmer på føttene kan være en utfordring) og med ny bestenotering. N247 kommer tilbake mandag med det endelige resultatet.

Les også:

Powered by Labrador CMS