Bildet er fra en tidligere seriekamp mot Flekkefjord.

– Som forventet, ble en kjip kamp

Publisert Sist oppdatert

Flekkefjord FK - Søgne FK 2-1 (2-0), herrenes 4. divisjon, Uenes stadion lørdag ettermiddag.

Før lørdagens seriekamp lå Flekkefjord som nummer to på tabellen etter syv spilte kamper og 18 poeng. Randesund toppet tabellen med 19 poeng med samme antall spilte kamper. Søgne FK lå på 4. plass med 14 poeng etter seks spilte kamper.

Forventer en veldig tøff kamp

I følge fotballforbundets liveoppdatering scorer Flekkefjord allerede etter seks minutters spill ved Steffan Emanuel Larsen og i det 21. minuttet er han der igjen og sender vertene i føringen med et nytt mål og lagene går til pause på stillingen 2-0.

Reduserte

I 2. omgang reduserer Søgne-herrene til 2-1 etter mål fra Kevin Johansen. Det skjer i det 63. spilleminutt og skaper ny spenning i kampen.

– Det var en veldig spesiell kamp. I 1. omgang var det mye brøling fra hjemmelaget uten mye fotballspill fra noen av lagene. Vi ble nok tatt litt på senga av dette. I 2. omgang kom vi oss og reduserte ved Kevin. Vi hadde flere store sjanser gjennom den omgangen uten uttelling. I det store og hele var dette en kjip kamp, sier trener Lennart Aamodt til N247 etter kampslutt.

I og med at Randesund spilte uavgjort mot Giv Akt lørdag, topper Flekkefjord tabellen med Randesund på 2. plass. Våg innehar 3. plassen og Søgne beholder 4. plassen. Både Søgne og Våg har en kamp mindre spilt enn de to topplagene.