En skadefri Daniel Aamodt er en nøkkelspiller for Søgne.

Ubeseiret i treningskampene

Publisert
Søgnes trener-duo, Lennart Aamodt (til venstre) og Sondre Enersen.

Søgne – Jerv 2 2 – 2 ( 1 – 1 ) Treningskamp, Toyotabanen lørdag ettermiddag

Lørdag spilte Søgne-herrene sin siste treningskamp før seriestart i årets 4. divisjon. Et ungt og godt Jerv 2 lag gav Søgne-laget bedre motstand enn forventet. Etter fire gode kamper med klare seiere mot 4. divisjonslag endte generalprøven 2 – 2 , et rettferdig resultat etter spill og sjanser.

Begge Søgne-scoringene var som tatt ut av læreboka, først ved målsniken Kevin Johansen i første omgang og i andre omgang ved en sjelden scoring fra midtbaneankeret Jone Haukland.

Mot et Jerv-lag som helt sikkert vil stelle i stand trøbbel mot de fleste lag i årets 4. divisjon viste Søgne-laget mye bra spill som gir optimisme inn mot seriestart. Med en nærmest perfekt miks i stallen, med sultne unggutter, spillere i sin beste alder samt rutinerte evighetsmaskiner bør Søgne laget så absolutt hevde seg i toppen av årets tabell.

Talentet Håkon W. Fjeld og veteranen Jarle Rogstad (i bakgrunnen) er klar for en ny sesong i Søgne-drakta.

Søgnes trenerduo Lennart Aamodt og Sondre Enersen er en smule nøkterne på tross av gode resultater i treningskampene.

– Vi har ikke noen uttalt målsetning og er nok litt kjedelige når vi sier at vi tar en kamp av gangen, men unngår vi for mye skader, som vi var plaget med i forårets sesong. Så skal vi bli vanskelige å slå for enhver motstander i årets 4. divisjon. Så får vi telle opp tilslutt å se hvor høyt vi ender på tabellen, kommenterer trenerduoen Aamodt og Enersen før seriestart.

Søgne serieåpner borte mot Lyngdal fredag 5 april klokken 19.30.

Stor Søgne-sjanse som Jervs sisteskanse redder mesterlig.
Powered by Labrador CMS