Søgne-lederne fortviler, mens Randesund-benken jubler for utligning i siste sekund.

Sur utligning på overtid av overtid

Publisert Sist oppdatert
En misfornøyd Søgne-trener Sondre Enersen pådrog seg gult på slutten av kampen.

Søgne – Randesund 2 – 2 ( 0 – 0 ) 4. divisjon fotball herrer, Søgne stadion søndag ettermiddag.

Det ble som forventet en tøff kamp med mye dueller, hele åtte gule kort og høy temperatur på både banen og benkene da topplagene Søgne og Randesund møttes på Søgne stadion søndag ettermiddag.

I første omgang var det bortelaget som ved hjelp av sterk medvind var det beste laget uten av det ble scoringer ut av det. Den største kom allerede før minuttet var spilt da Randesunds toppscorer Anders Bjørge ble stoppet av en meget god inngripen fra Søgne målvakt Sindre Tjørhom.

Hadde fortjent å vinne

I andre omgang var det hjemmelagets tur til å ha medvind, men i starten av kampen var det likevel bortelaget som styrte spillet. Etter hvert overtok Søgne overtaket i kampen og etter å ha skapt et par store sjanser var det klart for hjemmeledelse 1 – 0 etter et godt satt frispark av Kevin Vigebo fra rundt 25 meters hold.

Morten Dalene nære på scoring.

Etter dette fortsatte hjemmelaget å styre spillet og etter 26 spilte minutter i andre omgang doblet hjemmelaget ledelsen til 2 – 0 ved målsniken Kevin Johansen etter godt forarbeid fra Kristian Aarhus.

Da det virket som hjemmelaget skulle kruse inn seieren dukket Randesund toppscorer Andreas Bjørge opp og fra kort hold satte han inn redusering til 2 – 1 og ny spenning i kampen.

Tvilsomt

Spenningen hold helt til over overtiden da Randesund ble tildelt et meget tvilsomt frispark like utenfor sekstenmeteren seks minutter på overtid, til stor skuffelse for både hjemmelagets spillere, ledere og fans så satte bortelagets forsvarspiller Ron Qurannoli ballen kontant i mål uten sjanse for hjemmelagets målvakt og dermed sluttresultatet 2 – 2.

Med dagens poengdeling ligger Søgne på sjette plass på tabellen, med en kamp mindre spilt enn lagene foran på tabellen. Neste kamp for Søgne-herrene er mot serieleder Våg på Karuss kunstgressbane mandag 17. juni. En kamp Søgne må unngå å tape skal man fortsatt ha heng på topplagene.