Søgnes beste: Dan-Roger Roland til venstre og målscorer Jens Drange Karlsen.

Uavgjort og fortsatt ubeseiret

Farlig corner på slutten av kampen.

Søgne – Tigerberget 1 – 1 ( 0 – 1 ) 4. divisjon fotball herrer, Toyotabanen lørdag ettermiddag.

Selv om hjemmelaget var best i ettermiddagens kamp mot Tigerberget så var begge lagene misfornøyd med kun et poeng etter kampslutt. Tigerberget som i likhet med Søgne var ubeseiret før lørdagens oppgjør, er helt klart det beste laget Søgne har møtt til nå i årets sesong.

Mye spill på vestresiden

I første omgang var Søgne best, hvor veldig mye av spillet foregikk på Søgnes venstreside hvor spesielt en opplagt Kevin Johansen stadig kom til innlegg fra sin kantposisjon. Dessverre så klarte ikke lagkameratene å omsette innleggene til scoring.

Like etter at halvtime var spilt tok bortelaget mot spillets gang ledelsen 0 – 1. En perfekt slått langpasning fra lagets midtstopper endte med en kontant scoring som Søgnes målvakt Petter B. Sørhus var sjanseløs på.

Etter scoringen fortsatt hjemmelaget å presse på uten at de skape noe særlig mot et godt organisert bortelag. Dermed ble det pauseprat med borteledelse 0 – 1.

Flere bytter i pausen

Søgne-trener Lennart Aamodt var ikke fornøyd etter første omgang og valgte å forta tre bytter i pausen. En av de som kom inn for spill i andre omgang var spissen Jens Drange Karlsen som tolv minutter inn i omgang var sist på ballen da hjemmelaget fortjent utlignet til 1 – 1 etter en godt slått corner.

Etter utligning styrte hjemmelaget det meste av spillet og skapte flere store sjanser uten at laget fikk det avgjørende seiersmålet og dermed ebbet kampen ut med poengdeling 1 – 1.

Best på Søgne var denne gang den solide midtstopperen Dan-Roger Roland som styrte forsvaret på en utmerket måte. God var også kantspillere Kevin Johansen, selv om det ikke ble nettkjenning for målsniken denne gangen.

Neste kamp for Søgne er borte mot Vindbjart 2 på Moseidmoen, Vennesla mandag 6. mai klokken 19.30