– Vi hadde ikke trodd at billettene skulle ryke ut så fort, sier Kathrine og Svend Åge Lauvrak som den 26. august arrangerer «Høllen Live» på plenen ved stranda.

«Høllen Live»: - Har elleve billetter igjen

Publisert Sist oppdatert
Slik er skissen over området som Sørlandets Matfestival arrangerer både barne- og «voksenfest» den 26. august.

– Det er elleve billetter igjen til «Høllen Live 2023». 550 billetter er solgt til årets utgave. Vi er veldig overrasket over at gikk så fort. Faktisk gikk dette mye raskere enn Sørlandets Matfestival i Kristiansand som er et mye større arrangement. Det betyr vel bare at Søgne-folk vil dette, sier Svend Åge Lauvrak som sammen med kona Kathrine tidligere i vår lanserte ideen.

Les også:– Det blir liv i Høllen en lun augustdag.

Han sier videre at de nå er usikre på om de må legge ut flere billetter til «voksenfesten» 26. august etter at det tidligere på dagen har vært åpen barnefestival for alle.

– Vi må komme tilbake til dette på et senere tidspunkt. Det er snakk om 150 billetter ekstra, sier han videre.

«Etterfest»

Lauvrak forteller videre at det vil arrangeres «etterfest» på O'Learys på Tangvall, og det blir satt opp gratisbusser til og fra festivalområdet. Søgne og Greipstad Sparebank er hovedsponsor i arrangementet, og Per Try er med og skal levere et nytt Søgne øl i samarbeid med Skudeneset Gård hvor Try står for kornet. Lokale lomper til grillingen som Slakteren i Søgne skal stå for blir det også.

Han vil gjerne trekke frem arrangementet for de yngre og forteller at det blir flere konkurranser, samt at de vil arrangere en konsert slik at de også får oppleve en live konsert.

– Det blir krabbefiskekonkurranse, vasse/løpekonkurranse over elva og sandslottkonkurranse med mer. I og med at billettene røk ut så fort er vi allerede i gang med å tenke på neste sommers arrangement. Også det kan bli et spennende event etter de planene vi tenker på nå, avslutter han og vil komme tilbake til om flere billetter skal legges ut i flere omganger til årets «Høllen Live».

Powered by Labrador CMS