Her på plenen i Høllen vil Kathrine og Svend Åge Lauvrak i Sørlandets matfestival arrangere festival i august. Scenen blir stående i nordenden av området.

– Det blir liv i Høllen en lun augustdag

Publisert Sist oppdatert
Klikk på bildet for å se arrangørens skisse over festivalområdet i Høllen i august i full størrelse.

Nylig skrev N247 om Sørlandet matfestival som ønsket «å skape liv i Høllen en lun augustdag». Nå er datoen satt.

– Vi har ambisjoner om å ha vårt første arrangement der nede 26. august. På dagtid setter vi av mange timer til barn og unge med musikk, mat og moro. Rundt klokken 16.00 legger vi om og bytter til et voksent publikum, sier daglig leder i selskapet, Svend Åge Lauvrak til N247 onsdag formiddag.

Han forteller videre at ambisjonene er å få dette til å bli et årlig arrangement, men under visse forutsetninger.

500 billetter

– Vi ønsker ikke å gape for høyt dette første året, og trenger nok 500 solgte billetter til kveldsarrangementet. På dagtid vil alt være åpent. Vi har snakket med Onsdagsbandet som har bekreftet datoen, og de er jo svært dyktige til å skape liv og røre under konsertene deres. Kommunen har gitt tillatelse til bruk av plenen og vi jobber med sponsorer til dagen der nede.

Onsdagsbandet har satt av datoen til «Høllesanden Live».

– Viser det seg at at publikum ønsker seg et slikt arrangement kommer vi til å sette flere navn på plakaten etter hvert. Går dette bra, blir det en nye runder i årene som kommer, fortsetter Lauvrak.

Han sier videre at publikum ikke skal bekymre seg for været. August er jo normalt en værmessig trygg måned, men skulle det vise seg at det blir uvær settes opp et telt som dekker mye av festivalområdet.

– Folk skal verken fryse eller bli våte, sier han og vil komme tilbake med flere detaljer etter hvert som tiden mot sensommeren går.

Lokale varer

Arrangøren er i fortløpende kontakt med lokale matvareprodusenter flere er på lista over de som vil levere mat og drikke i Høllen denne dagen og kvelden.

Arrangementet har fått navnet «Høllesanden Live» og kan følges på sosiale medier.

Powered by Labrador CMS